Simay_karass limonkolonyasi neresi çıktı doğu mu batı mı eşim karakola öğrenmeye gidiçek şimdi bizimde
leylosunannesi Yamacefeninannesi bizim de nasıl bir yer bilginiz var mı tercih dışı çıktı bize size de öyle mi
Fadimeelif limonkolonyasi eş götürülebiliyor mu canım Adıyaman’a sanki depremden dolayı götürülmüyordu
Yagmur0 limonkolonyasi memleketim çok güzel yerdi deprem olmayana denk ama inşallah toparlar hemen çok rahat edersiniz emin olun hoşgeldiniz 🙏
Nacafa limonkolonyasi evet uzman. Şimdi yorumunuzu gördüm de adiyaman çıkmış galiba size de, ev götürmek istiyorsanız tercihlerde Gölbaşı yazmayın orda hiç ev yok. Az hasarlı diye söylenen evler de el altından para verilerek az hasarlı raporu almış durumda
Yamacefeninannesi gonuul ins bakalim bende izmirdeyiz eşimde İzmir’de görev yapıyordu umarım rahat oluruz orada da
Harikaanne 0706almila Bizim için zor olur değil mi 2 yaşında bebeğimiz de var biraz insan çekiniyo ve tercih dışı vermişler
Harikaanne 0706almila Hakkari merkez yaziyo eşime sordum değişmezse merkezdeyiz dedi değişme ihtimali yüksek mi bilgin var mı canim