limonkolonyasi Haticenur4 muhtemel bin ise gelme ihtimali olabilir gibi doğunun bizim de doğu muhtemel 280 lerce ve deprem butonuna da bastı eşim o yüzden karışık baya hangisi olur diye
Kaktuslukooo Biz de bekliyoruz bakalım sistemin açılmasını 🙏biz de muhtemel 1000deyiz tam belirsizlik meraktayiz 🤭🤭
limonkolonyasi Hamiyet61 uzman mi eşiniz bnm ki astsubay bizim de muhtemel 280 lerce acaba gelir mi doğu diye çok merak ediyorum
limonkolonyasi FatmaKrbkl evet 1 2 saat kadar oldu ama şuan herkes bakmaya çalıştığı için sistem kilit
birpapatyaannesi- Atamalar ilerleyen saatlerde açıklanacaktır yazılı halen sayfada öğrenen nasıl öğrenmiş hayretleriçindeyim 🤷♀️
B_2603 limonkolonyasi benim eşim de astsubay muhtemel 150 yiz aşırı merak ediyorum ama sistem açılmıyor çok sinir bozucu…
limonkolonyasi B_2603 biz muhtemel 150 ye kadar gidecek diye duyum aldık ama 100 diyende olduu ama doğruluk payı nedir bilemiyorum
Yedaarven limonkolonyasi Biz geçen sene 82yle gidememiştik. Bu sene depremden dolayı belki muhtemellerden gidenler olur🤷🏻♀️