acimavi Ssadet çok teşekkür ederim yorumunuz için🌸 peki evde kendi çabalarımla çıkarmam mı daha uzun sürer yoksa kuaför mü
Pikapikapikacuuu acimavi Abdestin kişiden kişiye göre değiştiğini de ilk defa duydum.Anladım canım seni 🌸
Deletedmom_79 acimavi ay çok güzel olmuşş🤌🏻 biraz kullanın evet hasarı çok ama olsun beee dedirtiyor insana
Tatlican acimavi Kııizzz bilmiyoruzki ne yazalım bilemedim çıkaran yer bulursun insallh vatdir mutlaka
Babybloom acimavi bahsettiğin yöntem sanırım kalıcı oje için ya. Bu arada hayırlı olsuuuun. Bence çok iyi hissettiriyor ya böyle şeyler🌸 Yerinde olsam risk almamak için başka bir yere gidip çıkarttırırdım😁
acimavi Babybloom teşekkür ederiimmm😁 galiba ben de öyle yapacağım, evde uğraşmak hem risk hem de fazla zamanımı alacak galiba. Gerçekten bir iki gündür bile fazla bakımlı hissediyorum😂
eco1110- acimavi 4 gün kullandım nişanımda yaptırdım tırnak yiyordumda malesef mecbur yaptırmıstım elimi yavasca koliye carptım pat diye düştü sonra diğerleride düştü anlamadım nasıl protezse
acelya_ekin acimavi ben pandemide covide yakalanmıştı protez tırnaklarımı çıkarmaya gidememiştim kapanma vardı o zaman. Çok araştırdım ve denedim. Aşırı zor evdeki imkanlarla çıkarmak. Bemi uzamıştı bide önce kestim törpüledim ama tam anlamıyla çıkarmak için kazıdım. Alttaki tırnak o kadar incecik kalıyor ki. Onları beslemek için uzun süre zeytinyağı ve limon kürü yaptım. Herhangi bir güzellik merkezine veya kuaföre gidip çıkarırsan daha az zarar görür tırnakların. Ayrıca uzamasını beklemen gerekmiyor istediğin zaman çıkartabilirsin.
Tatli_Bir_Anne_ acimavi Eminim doğal tirnaklariniz daha güzeldir, nasıl görünürse görünsün yapay görüntüyü ortadan kaldirmiyir malesef
acimavi Tatli_Bir_Anne_ eskisi gibi değil, hafif uzasa bile hemen kırılıyor. Düğün olunca da özenmek istedim, yoksa uzadığı haliyle kendi tırnaklarımı da beğeniyorum. Yaptırdığım günden beri çıkarmak aklımda, teşekkür ederim yorumunuz için🌸
acimavi Tatlican evet malesef, fiyat sormadan randevu almıştım, ödemeye gelince şok oldum. Ömürlük hevesimi aldım diyebilirim😅