Nilist Tshirt ve ince pijama altı. Ayağınada bilekten ince çorap. Tabi biz yazlık bir ilçede yaşıyoruz
jd16 Elifdm sabahtan yatana kadar ince uzun tayt ve atlet üzeri tişört. 13aylık, bursadayız. Çok hareketli olduğu için terliyor. Soymaya başladım. Ama geceleri üzerini örtmediği için tulum giydiriyorum sanırım o da fazla geliyor, ne yapacağımı şaşırdım 😌
KLORAK Elifdm 48 günlük Yarım kollu zibin üzerine uzun kollu penye altına çoraplı ve çorapsız 2 adet ve üzerinde hep ince battaniyesi Duştan sonra uzun kollu 2 tane altına da 1 çoraplı 1 çorapsız ve 1 çorap şapka ve hafif kalın nohutlu. Battaniyesi
Eminecak Elifdm benim oglum da 11 aylik ev 22-23 derece kisakol giydiriyorum. Disarda da genelde kisakol üstüne hirka. Uyurken de uyku tulumunu bıraktık pijama giyiyor
KLORAK Masalkizinannesi İstanbul hava her gün yağmurlu.. kız daha 40ngunluk bebe üzerine ince de olsa battaniye ortmesem hemen üşüyo. Sonuçta ince penye hep uzeri
Irmakmelegim mertalibrother bursada garip ama kısa kollu tişörtle altına tayt çorap ince yelek sadece 22 ayligiz sadece duş aldıysa ince uzun kollu gidirrim ew çünkü 22 23 derece ideal sıcaklıkta ben nasıl giyiniyorsam öyle giydiriyorum sadece bir tık yelek giydirrim
mertalibrother Irmakmelegim gündüz dün ve bugun tişörte geçmiş bulunmaktayız birden hava efsane sıcak oldu 😂 cocuk alışmış uzun kolluya anne kolumu indirsene diyor katladım sanmış😅