Elifdm Kızım 11 aylık ben tişört şort falan geziyorum evde 22 23 derece ev kızımı nasıl giydirmeliyim
mertalibrother Elifdm atlet üzerine pijama takımı Daha şort tişörte geçemedik istanbulda havalar bi garip
Mircet Elifdm ince uzun alt, uzun kollu üst giydiriyorum Bursa’da oturuyoruz ama maşallah daha sıcaklar gelmedi 😂 bence soğuk
Geceperisi Elifdm Ankara soğuk bacım valla kendim bile tişört şort giyemiyorum 😂 hala daha akşam olunca gazı açıyorum Oğlum 6 aylık kısa kol zıbın üstüne takım giydiriyorum çorapsız olmaz 😊
Duyulurum Elifdm ben kısa kollu giyiniyorum evde, oğluma da ince uzun kollu tişört giydiriyorum. Kısa da giydirdiğim oluyor duruma göre
Irmakmelegim mertalibrother bursada garip ama kısa kollu tişörtle altına tayt çorap ince yelek sadece 22 ayligiz sadece duş aldıysa ince uzun kollu gidirrim ew çünkü 22 23 derece ideal sıcaklıkta ben nasıl giyiniyorsam öyle giydiriyorum sadece bir tık yelek giydirrim
orguormeyisevenanne Elifdm ben tişört üzerine hırka giydiriyorum sıcak olursa hırkayı cıkarıp tişörtle dolaştırıyorum bolu havaları belli olmuyo anlık değişiyo 😂
livanurvealpinannesi61 Elifdm Trabzon da oturuyorum oğlum 2 yaşında zıbınla geziyor evde 😅 dışarıda tişört pantolon giyiyor.
livanurvealpinannesi61 Elifdm benimkiler sıcağı sevmiyor alışmadıkları için. Soğuğa alıştırdım hep kışın bile zıbınla gezerdiler evde.
orguormeyisevenanne Elifdm evet 🙂 Serin oluyo biraz 2 haftadır yağmur var burda oyüzden serin evde hırka yelek giydiriyorum
ZeynepByln 2-3 gündür gündüzleri yarım kollu zıbınla çorap giydiriyorum gece ince alt giydiriyorum çorabı çıkarıyorum ama rahat etsin diye 🤪
Elifdm livanurvealpinannesi61 bence soğuğa alışsınlar istiyorum o yüzden yanlışlıkla sıcağa alıştırmayayım 🤣
Asyaveannesi04 Elifdm atlet ince pijama takımı yada eşofman takımı giydiriyorum ince, istanbulda havalar bir tuhaf henüz tam ısınmadı
mobesebesir Elifdm ankaradayiz halen yağmur yağıyor fırtına çıkıyor uzun kollu alt pijama çorap yelek giyiyo evde dışarı ya çıkarken altına ince kilotlu çorap giydiriyorum
Fatosla Elifdm sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. Istanbul sıcak olmasa da nemli bizim kız çok terlemeye başladı.