Atisinannesi23 Busraaa38 en az 4 yıl kalabiliyorsunuz isteğinize bağlı daha fazla kalanda var köpek birliğindeydik biz at birliği de var 1 ayda 2 yada 3 nöbetleri oluyor onun dışında güzel
mervekop01 Nursemom_ hakkınızda hayırlısı olsun ☺️ diğer tercihten sonra da yazarsanız belki aynı yer olur gitmeden arkadaş bulmuş oluruz. Nerden geliyorsunuz peki
aura_meselesi_bu_sekerim -Anne1- galiba açıklanmadı Yani bizde tayin meselesi bu yıl olmadığı için takip etmedim hiç 😊
-Anne1- aura_meselesi_bu_sekerim bizimde değildi ama yinede tayin gelmiş. İpka vermiş eşim. Ben yinede takip ediyorum işte..
Yamacefeninannesi Merve5454 seheri dışına düşerseniz merkeze uzak Bergama vs yerler ama buca Bornova cogli merkeze yakın istediğiniz herşey mevcut insanlarımız modern ama tek sorun kiralar gerçekten bu sene çok çok yukseldi
Atisinannesi23 Busraaa38 biz köpek birliğindeyiz at birliğini bilmiyorum tanıdığımızda yoktu valla rahatlığını eşime sormak lazım 😄
arslanbebek18 Atisinannesi23 Jakemdeyiz deyince bir şey sormak istedim eşimde mülakat için gidicek 1 haftadır baya çalışıyor ama daha çok torpili olanlar geçiyormuş acaba bir bilginiz varmı eşiniz nasıl seçildi