[silindi] Meryemcez Merhaba, bugün sonucun açıklanacağı hakkında bilgi mi açıklanmış yoksa tayin sonucunun ta kendisi mi açıklanmış? 🙈
Yedaarven [silindi] 40 dakika önce falan bugün açıklanacağı duyurulmuş. Şu an da açıklandı diyor burda arkadaşlar ama henüz kimse nereye çıktığını yazmadı🤷🏻♀️
BenTugce Bugün belli olcak diyorlar yaaa ben toplanmaya başlamadım daha ama başlamam lazım tabi. Bile isteye zamanımız varken biz bastık butona istanbul yaşanacak bir şehir değil artık.
[silindi] Yedaarven Ben de sadece bu iki annemizden duydum sonucun açıklandığını; @Meryemcez @Selver003 Ekleme yapıyorum bir de; @ehlenmomyy
futursuzbiri reyhantugra gün içerisinde öğrenebilirsiniz yazısından mı bahsediyorsunuz yoksa gördünüz mü yerleri
Essmmaa ehlenmomyy açıklanmamış kızlar herkes açıklandı mı diye baktığı için sisteme girilemiyormus sadece ehlenmomyy
Umut-71 BirDuaMeselesi bende aynı durumdayım BirDuaMeselesi bizde tayın beklıyoruz jandarma deprem bolgedınden oldugumuz ıcın bızede cıktı beklıyoruz hala acıklanmasını
AliHamzam1 Bizde öyle ya deprem bölgesinde olduğum için gönderiyorlar İstemiyoruz diye dilekçe verdik gene de tayinde adımız çıktı Umut-71