BirDuaMeselesi Tayin bekleyen Hanımlar yok mu bir durum seçimde bitti açıklanmadı gitti bizim yerler.. Toplancammı kalcaz mı hiç birşey belli değil iki çocukla bu belirsizlik yeteri kadar bunalttı beni yaa sizde durumlar nedir
Kdkf BirDuaMeselesi bende bu postu arıyordum belli olsa da bi içimiz rahat etse diyorum cumaya kadar açıklanır diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. Bizim birde muhtemel listesindeyiz belli değil çıkıp çıkmayacağı
Sevvl BirDuaMeselesi bizde beklıyoruz polis tayınları iki çocuğu bırak 2.5 aylık 2 bebe kaldık böyle öyle gözümde büyüyor ki gitmek toplanmak yerleşmek
liyaBg BirDuaMeselesi ya hiç sorma bu cuma belli olacakmış yerler . Belli olsa da ev toplamaya başlayacağım ama bu çocukla biraz zor gibi . Zaten seçimden dolayı ertelenince ev bulmakta zor olacak apar topar göndereceklermiş
Umut-71 BirDuaMeselesi bende aynı durumdayım BirDuaMeselesi bizde tayın beklıyoruz jandarma deprem bolgedınden oldugumuz ıcın bızede cıktı beklıyoruz hala acıklanmasını
BirDuaMeselesi Kdkf ayy bizde muhtemeldeyiiiz o daha kötü işte kati çıkanlar her türlü gıdıcez diye toplanmaya başladı biz bi çare bekliyoruz
Kaktuslukooo Kdkf biz de aynı suanda belirsizlik icindeyiz tamamen evi falan toplamadim bir tane kutu bile yok evde 😁 belli olsunda bir anda yapılır diyorum
Kdkf BirDuaMeselesi BirDuaMeselesi ebet belirsizlikte zor olsun diyorum inşallah 4. Yılımız ama çıkar mı ilk başta hiç ihtimal yok diyorlardi şimdi olabilir diyorlar :)
Kdkf Kaktuslukooo sizinse mi muhtemel:) valla bende hiç bişey yapmadım ama heveslendim inşallah çıkar diyorum 😃
Kdkf Sevvl Allah kolaylık versin bende de 1 tane 16 aylık bilmiyorum ilk tayin değişikliği olacak diye sanırım büyümedi gözümde
Mehtap08 Kdkf bizim de ilk ve 7.5 aylık huysuz bebeyle bir an önce açıklansın ancak yaparız çok bi zaman kalmadı doğucular için :)
Essmmaa Gün içerisinde açıklanacaktır resmi sayfada yayınlamıştır kızlar eşim foto attı ama buraya ekleyemedim nasıl ekleniyor
Essmmaa Resmi site yalan olmaz herhalde foto paylaştım eşim göndermiş şuan bütün gruplarda dönüyormuş foto 😀 BirDuaMeselesi
[silindi] Meryemcez Merhaba, bugün sonucun açıklanacağı hakkında bilgi mi açıklanmış yoksa tayin sonucunun ta kendisi mi açıklanmış? 🙈
BirDuaMeselesi Essmmaa evet evet doğruymuş o galiba bölge bölge açıklanıyo anladışkm kadarıyla adansdayız daha belli değil ayyh Allah’tan hamile değilim yoksa doğururduum