Kayra-moms1 Blackcloud Senden de Allah razı olsun canım ne demek💞 Verirsin hiç gözünü korkutma sabret sadece benim de hedefim aynı şekilde☺️
Kayra-moms1 Yesimkvrg Sen böyle gidersen yok olursun aman diyim😂😂 Kız kilo vercez tamam da hiçbişey yemeden nasıl yaşıcaz. Vücudun vitamin protein lif karbonhidratlara da ihtiyacı var her gruptan beslenmen lazım. Ama senin tercihin tabi bişey diyemem☺️
Yesimkvrg Kayra-moms1 canım ben bunu çok araştırdım 1 aya kadar yolu var su diyetinin sağlıklı aslı vücudun kötü toksiti atıyor ve daha dinç oluyorsun 🌸 168 kilo 78 di ama 80 de olmuş olabilirdim tartim yoktu başladığımda kaça inicem merak ediyorum 🌸 görenler asla bu kiloda olamazsın diyorlar ama kemikler çok iri klişe oldu ama gerçekten öyle 😅🤣
Minikask35 Alppinannesi ay bende yarın başlıyorum aslında 1 hafta önce başlamıştım ama her gün kendime ödül günü yaptım 🤣🤣 yarın baslicam inşallah amin 64 kilo 1.68 boy hedef:55
Kayra-moms1 Yesimkvrg ahshah😄😄 öyle diyorsan öyledir tabi canım. Benim tarzım değil biraz az da olsa yemek lazım o yüzden tuhaf geldi bana sanırım. Zayıflayınca posta girip güncelleyin valla merak ediyorum neticeyi☺️
Kartal23 Alppinannesi merhaba güzel anneler bende bugün başladım aralıklı oruç diyetini 😎inşallahh bırakmadan devam ederim.3 buçuk aylık kızım var, inşallah sütümü etkilemez😌zülalin aç karın ile 4 maddesini bugün denedim, kahve tarifi gerçekten acıktırmıyor😊
Kayra-moms1 Kartal23 Lütfen bırakmayın birbirimize destek olalımm. 4 içeceğin hepsini içiyor musunuz siz Benim vaktim yetmedi 4.ye de😄
Kartal23 Kayra-moms1 olur tabiki birbirinize motivasyon sağlayalım.Ben sabah 7 de bir Türk kahvesi içtim sonra uyumuşum 10 zencefilli suyu yaptım içtim sonra 11 gibi zülalin kahvesini yaptım içtim sonra bir rezene en sonda 12.30 da kahvaltı 😊
Kayra-moms1 Kartal23 Gayett güzell. Ben de 8 gibi limonlu ılık su içtim. 10 sade türk kahvesi. 11 yeşilçay. 12 detox çayı almıştım forx5 o. 2 de de kahvaltı :)
Kartal23 Kayra-moms1 Kayra-moms1 yeşil çay içmiyorum sütü etkiler mi bilemediğimden bır sorun yaratır mı acaba canım
Kayra-moms1 Kartal23 Zannetmiyorum canım internetten baktım emziren annelerin içmesinde bi sakınca yokmuş
Guzemas Kayra-moms1 Emziryormusunuz zülali bende takip ediyorum yapmakta istiyorum tariflerini ama yararlımı değilmi bilmiyorum 🤦🏻♀️😊
Kayra-moms1 Guzemas Hayır emzirmiyorum canım😊 birçok yorum ve aldığı mesajlardan yola çıkarak işe yaradığını düşünüyorum. Onlarca kişiye yaramış bize de yarar herhalde☺️