Benvekizim Kızlar Antalya’ya gitmeden 1gece Fethiye’de kalmak istiyoruz nerede konaklayablriz Ölüdeniz çevresinde. 1gun orda vakit geçirip Antalya’ya gececez nasıl yol izlemeliyim 1 gece nerde kalablriz
Noname21 Benvekizim Ölüdeniz yolunda birsürü otel var suncıty var biz plajına gidiyorduk hemen onu plaj güzel bir yer
Benvekizim Noname21 evet güzelmiş orası arkadaşım gtmisti ama orası biraz tuzlu biz Antalya’da 5 gün otelde kalcsz zaten fethiyeyide gorelim dye uygun bı pansiyon falan olsun dedik ama gtmedenmi ayarlamak gerek 1gece kabul ederlermi hiç blmiyorum
CmreKSidar Benvekizim Ölüdeniz de uygun bulabileceğinizi sanmıyorum Fethiye merkez de anca bulursunuz
CmreKSidar Benvekizim çok yakın değil birde Ölüdeniz yolu aşırı yokuş yani uzun sürüyor biraz Hisarönü nde apartlar var oranın fiyatını bilmiyorum ama Ölüdenize yakın ayrıca Ölüdeniz de pek bisey yok merkezde gezip ölüdenize günübirlik denize gidebilirsiniz
CmreKSidar Benvekizim yada hisarönünde kalabilirsiniz orda deniz yok ama Kayaköy e gidersiniz bar dolu birde.
Benvekizim Noname21 yani baktım herturlu fiyat var bir gece 5 7 bin TL falan gerek yok zaten tatil aldık çok tuttu birde bu yük olsun istemiyorum 1gun gezip otelimize geçmek istedim lux biyerde kalmanın anlamı yok diye pahalı olmasın dedim yoksa 3 5 sorun etmeyz
Noname21 Benvekizim yani tekneler var tur yaptırıyorlar plaj plaj gezdiriyorlar yamaç paraşütü var o kadar