Bebegimm1 Iki_pasa_annesi hemen yaptırdım snra sık sık yıkadım duş iyi geliyor rahatlıyor sizde yaptırın terliyor ediyor kakası bulaşıyor silmekle yıkamak aynı olmaz siz bugun yıkayın
Kivancsmomm Iki_pasa_annesi bizim de dün aksam düstü hemsireye sordum 2 gün kuru tutun yeter dedi. Ben yine de hafta sonunu beklicem yıkamak için
Nursena0606 Iki_pasa_annesi yıkayıp göbek çevresini kulak pamuğu ile kurulayabilirsiniz. Islak kalmasın yeterli. Bu kadar süre yıkanmaz mı bebek? Rahatlar hem.
Iki_pasa_annesi PatronBebek ılık suyla sildim ama göbeği yeni düştü siz göbeği düşmeden mi yikadiniz yikiycam ben ama kaynanam birazdaa ha dursun diyo göbeği kurusun diyo
Esengul-Alperen Hastaneden eve gelir gelmez yaptırdık banyosunu, sonrada her gün nerdeyse yıkadım çok nadir bir gün ara vermişimdir. Şuana kadar hiç yıkamadınız mi ?
PatronBebek Iki_pasa_annesi göbeği düştükten bir gün sonra yıkadım. Yıkayın sizde iltihap falan yoksa hiçbirsey olmaz güzelce kurulayın. Silmekle falan rahatlamaz çocuk
eknur Iki_pasa_annesi TABİKİDE GÖBEĞİNİN KURUMASİ LAZİM. DOĞRU DİYOR. DÜŞTÜKTEN HEMEN SKNDA YİKANMAZ 1 HAFTA BEKLENİR Kİ GOBEGİNİZ KURUSUN
Esengul-Alperen Iki_pasa_annesi bize o şekilde bi uyarı yapmamışlardı, ben gelir gelmez yıkadım, enfeksiyon falan da olmadı çok şükür. Şimdiden sıhhatler olsun bebişe. 🌝
Okuyanbiranne Iki_pasa_annesi ay ne olacak anlamıyorum bu hemşireleri ya. Hastaneden çıkar çıkmaz yıkadık sonrada hergün yıkandı. Kayınvalide izi dinlemeyin her gün yıkayın. Rahatlar gaz sancısı azalır mis gibi uyur
Iki_pasa_annesi PatronBebek göbeğinde iltihap merhaba akıntı VS yok ama kynnm Herşeye karışıyor o zmn bugün yıkayım teşekkürler
Iki_pasa_annesi Kivancsmomm bizimki 4 gün oldu düşeli kuru göbek kısmı yıkadım 1 saat önce cnm rahatladı bebisim
Iki_pasa_annesi PatronBebek yıkadım cnm dırdır etti biraz ama olsun Herşeye karışmasi sinir ediyor insanı zaten
Bebegimm1 Iki_pasa_annesi olsun siz bildiğinizi yapın banyo bebeğe iyi geliyor havalarda ısındı her gün suya girmek iyi gelir