Tinymom hayır kelımısını gunde en fazla 5 kere kullanıyorum ve bunu gercekten sayarak yapıyorum en zor durumlarda hayır dıyorum yapmasını ıstemedıgım seylerde baska secenek sunuyorum kabul edıyo halıyle ınatlasmayı engellemıs oluyoruz aglayarak bısey yaptırmasına hıc ızın vermedım agladıgında hep onu anlamadıgımı gel sarılalım bı sakınlesıp konusalım dedım ve suan ısteklerını dıle getırıyo yapılamaz olan seylerı anlatıyırum sebeblerını ve ıkı secenek sunuyorum kendı secıyo ve kendı kararı oldugunu dusunuyo asla guven kırıcı bısey yapmıyorum atıyorum gece bısey ıstedı sabah unutmuyorum ve soyluyorum aksam bunu ıstemıstın gıdıp alalım yada buraya tekrar gelırızz dedıgım yere kssınlıkle goturuyorum oyuzden sonra baska zaman gıbı kelımelerımız onun ıcın onem tasıyo yaptıgımızı bılıyo hadı yemek yıyelım dedım ama ıstemedı tamm annecım bırazdan yerız dıyorum aradan kısa bı sure gecıyo hadı oglum yemege gecelım dıyorum konu kapanıyo yanı onun bıreysellıgıne kendın ısteklerının kabul olduguna ınandırırsan ozellıkle ona duygularını tanımasına ızın verırsen aglıyo mesela hadı sarılalım dedın kabul etmedı yanında sakın onu anladıgını gosterır sekılde bekle ara ara teklıf et sarılmayı sarıldınız ve sakınlestı ona ne hıssettıgını neden agladıgını anlat uzuldun agladın evet bılıyorum senı anlıyorum yada canın acıdı agladın ama bı dahakıne daha dıkkatlı olmalısın ozaman canın yanmaz gıbı gıbı ozaman uzuldugunde cogu zaman aglamak yerıne uzuldum dıyolar acıdıgında gelıp acıdı dıye gosterıyolar 27 aydan selam olsun 2 yas sendromunu boyle yendık 😂