Tinymom 2 yaşımıza 1 ay olmasına rağmen sendroma erken girdik sürekli ağlıyor avazın çıktığı kadar sabrım kalmıyor cidden bu durumu nasıl aşıyor sunuz?
Dedimolabilir Tinymom ölüm gibi bisey ama ölmüyorsun sürünüyorsun. Bacim anlatilcak gibi degil. Survivora git daha iyi. Bu ne bicim sendrom anam. Bizdemi boyleydik böyle isek valla anamin ayaklarini opecem, iyi sabretmis.
Hayatbanavaykikivayvay Tinymom 18 ayliktan beri sendromdalar. İkiz benimkiler. Cok sabirli biriyim ama cinnet geçirme asamasina geldim artik. 25.5 ayliklar suan. Aylardır resmen 2 küçük canavarla yaşıyorum. Ya sabiir diyerek anlamaya calisiyorum. Mantik cercevesinde ortak yol bulmaya calisiyoruz 😂
hurremsultann Dedimolabilir tabi ki biz böyle değildik 🤣 bu nesil başa bela bir nesil anneme soruyorum kesinlikle böyle değildiniz diyor ama benim eşim çok yaramazmış muhtemelen oğlum ona çekmiş 😄
Tinymom Hayatbanavaykikivayvay Keşke daha önce psikolojik destek alsaydım tam düzelme aşamasında sendroma girmesi beni kötü etkiliyor 🙄 Allah sana daha çok sabır versin birde İkizler 😂
Dedimolabilir Tinymom kendini yerlere atar. Hersey benim o benim der. Girtlagi aciyana kadar bagirir. Sana ver dedim diyor bana mesela kizim . Birde tekme atiyor kardesi var sevemiyoruz yaninda biraz da simariyorlar bence.
ipekk05 Tinymom aa yok dışarı çıkmak olsun yeter ki bizimkine benden önce ceketini alır anne giydir der 😅
endoplazmikretikulumiste Tinymom bu bizde olmuyor çok şükür henüz ama biz de açıkçası güç savaşına girmiyoruz neden kaybedeceğimiz savaşlara girelim ki haksız mıyım bizim sorunumuzda herşeye HAYIY demesi . Ben sadece peki oğlum sen nasıl istersen deyip 5 dk sonra o istemediği şeyi yapıyorum mesela yemeğini getiriyorum yiyor . Önce peki oğlum sonra yersin diyorum üstelemediğim için ona seviniyor 5 dk sonra ona sormadan getiriyorum bu sefer reddetmiyor gibi gibi duruma ve olaya göre bir gidiş yolu buluyoruz şimdilik :)
Tinymom @Tubatgn merak ettiğim için soruyorum annelerin gün odası içeriğine ne giriyor ? Mesela şu an benim konum sohbet amaçlı zaten . Sadece kaynana görümce postlarını mı kapsıyor ?
Tubatgn Tinymom Evet annemiz. Kaynana, eş, elti, görümce, dedikodu vs tarzı konular annelerin gün odası etiketi altında konuşuluyor. Siz sadece 2 yaşında ki annelere bebeklerin genel durumunda nasıl yol çizdiklerini soruyorsunuz 🌺