Ben psikolojik baskı altında olduğum için normal Doğuma karar vermiştim hatta gittiğim hastanede acil bir durum hayati bir tehlike olmadıkça sezeryan yapmıyorlardı ama sezeryan istiyordum benden önce Doğum yapmış bir ablamda iki çocuğunuda sezeryanla dünyaya getirdi çok memnundu bendede normal Doğum korkusu vardı nedense neyse ben kontrole gitmiştim ki bebeğimin kalp atışları zayıfladı acil ameliyata aldılar yanı 2 dk sürmedi ameliyata almaları sonra uyandım narkozu atamadım ben ilk nefes alamıyorum gibi geldi uyanınca Allahtan eşim yanımdaydı sonra hemşire kalk dediğinde kalktım yürüdüm kendimi zorlamadan sürekli yürüdüm hiçte öyle organlarım sökülüyo gibi olmadı ertesi sabaha kendim yataktan kalkabilir hale geldim oğlum başka hastanede ameliyat oldu kuvezdeydi ertesi gün onun yanına gittim süt vermeye oğlumu görür görmez sütüm gelmeye başladı zaten ilk gün oda yoktu çocuk yatağında yattum 2 saatte bir emziriyordum çünkü bilmiyorum ama hiç öyle anlattıkları kadar zorlanmadım sadece duygusallık vardı aşırı bende bebeğimlede kendim ilgilendim bana hep normal Doğum o sancılar daha korkutucu gelmiştir afedersiniz hamileyken kabız olunca özellikle 😂 ben bu çocuğu nasıl doğuracam diye ağlıyordum hep 😂😂😂 ben çok mutluyum sezeryan olduğum için dikiş konusundada zorluk çekmedim iyileşti bana alttan dikiş daha zor iyileşir gibi geliyor herkesin kendi tercihi kendi kararı birde insan Doğumda yaşadığı acıyı en hafif haliyle hatırlarmış doğa gereği çünkü o acıyı hatırlarsan birdaha çocuk istemezmişsin belki onunda etkisidir bilmiyorum bence kıyaslanacak bir şeyde değil zaten sezeryan olsan ne normal doğursan ne hepimiz 9 ay karnımızda taşıyoruz özen gösteriyoruz ne sezeryan oldum diye yerinin ne normal doğurdum diye övünün gibi ay çok uzattım