Birdunyabircennetannesi Annemler haftaya taşınıyor kendi evine Ev sahibi kızım evlenecek çıkın dedi Belki gerçek veya yalan Çıkmak gerekiyor diye düşünüyorum Çünkü ev sahibi sonuçta Evet kiracı olarak çok zor durum ama riske atmaya değmez
aselliyam23 Birdunyabircennetannesi hiç bi şekilde net bı adam değil eşim oğlunun numarasını ver ben iletişime gecim dio onda bile dur daha belli değil haberin olsun die söylüyorum dio yani böyle bi insanın sozune de hiç inanıp cikasi gelmiyor insanın şu zamanda ev bulmak zor zaten masrafları falan saymıyorum bile
Galyurt Kira kontratınız ne zaman bitiyor? Eğer kira kontratınıza daha var ise evi satsada ev sahibi sizi evden çıkartamaz sizi evden çıkartmak için sözlü değiş ihbarname çekmesi gerekli
aselliyam23 Galyurt Haziran’da bitiyor sözleşme şöyle bişey var d laaha 1 hafta önce bile eşime merak etme orta yolu buluruz anlaşırız demişti yine nolduysa evi saticam ayağı yapıyor oğlu istemiyoms güya
agacsizkoala aselliyam23 vaktinde beklemeyip çıksaydınız çok daha ucuza bi eve girerdiniz demekki. şimdi olmasa bi iki seneye satacak evi belli şimdiden çıkın ne kadar erken o kadar iyi dışarda kiralar günden güne artıyor sonuçta
aselliyam23 agacsizkoala vaktiyle bize net olsaydı zaten durmazdim da yanar dönerli resmen bizde bişey anlamadık
Galyurt aselliyam23 kira kontratınızın bitimine kadar ihbarname çekmezse sözleşmeniz otomatik 1 sene daga yenilenir. Ev satılsada satılmasada 2024 hazirana kadar sizi evden çıkartamaz
aselliyam23 Galyurt Haziran 20son sözleşme günümüz o zamana kadar ihbar mi çekmesi gerekiyor yani peki söylemesi yeterli olurmu mesela yarın aradı evi satiyrm o yüzden sözleşmeye gerek yok dedi ev satıldığı anda bizi cikarablr mi