Ogibuse Mooms 1 haftada ağrılarım kesildi 40 ımda dikiş yeri iyice yapıştı kapanmaya başladı şuan 1 ay 25 gün oldu hiç birşeyim kalmadı çok fazla iş yapıp zorlarsam ağrıyor az okadar bide bebişi kucağımda çok tutunca
2E1M Mooms benimki çok çabuk iyileşti 10. Gün ağrım bile azalmıştı ve her işimi kendim yapabiliyordum dikişlerde tamaen kapanmıştı ama 11 ay geçti hala hafif bir uyuşukluk var dikiş bölgemde
ezgikrby Mooms 3.gün bantları çıkardım ve ondan 1 hafta sonra küçük küçük yara kabuğu gibi olan yerler iyileşti 2. haftada tamamen düz bi çizgi vardı şu an 4 ay 16 gün oldu nerdeyse hiç belli değil hiçbir şey kullanmadım 😂
nazlimom__ Mooms benim iki hafta sonra enfeksiyon kaptı dikişlerim bı on gün fln da onla uğraştım doktorum pansumana gerek yok demişti ama enfeksiyon kaptı
Mooms Ogibuse 40 ımdan sonra doktora gittiğimde doktor dikişlerimin geç iyileştiğini söyledi 2 buçuk ay oldu sezaryen olalı hala kabuklar var ve son birkaç gündür dikişlerim acımaya başladı
waffle-seven-anne 2E1M bnde sezeryan oldum ablama dedim o bolgem uyusuk diye ben sezeryan olali 14 yil oldu hala hissiz orasi dedi 🤭😂 kolay kolay gecmiyormus
ezgikrby Mooms evet çok şükür ben de korkmuştum ama çok kısa sürdü iz için krem öneriyolar ama pek işe yaramıyo vücuttan vücuda çok değişiyo açıkcası
Mooms ezgikrby Bana da bi krem önerdi kullanıyorum ama pek de bi faydasını görmedim. Normalde ufak tefek yaralarım çabuk iyileşir ama sezaryen derin bi kesik çok da çabuk iyileşmesini beklemiyordum zaten ama 2 buçuk ay da biraz geç bi süre sanki 😅
Mooms ezgikrby Akıntı ve kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor her vücut farklı işte denize girene kadar iyileşse bari 😂
120720 Mooms Benim 2 haftada falan geçti hatta 2. Hafta iz kalmasın diye doktorum krem vermişti onu kullanmaya başlamıştım yaklaşık 1 ayda falan tamamen toparlandı diyebilirim