Bjk Kızımda atopik egzama var sürekli krem ilaç kullanıyoruz ama kollarında ki bu kırmızılık gitmiyor. Fikri olan var mı
Bjk Agg2408 hiç bir alerji testi yapılmadi,sadece egzaması var. Şimdiye kadar yediği birşey de reaksiyon göstermedi açıkçası
Bjk Agg2408 doktorlara hep söyledim, alerji testi yapılsın diye gerek yok, kuru cilt atopik dermatit denildi
Balevlatsahibi Benim bebeğim de de krem kullanıyordum geçiyordu ama tekrarliyordu geçenlerde alerji testi yaptırdım deriden ceviz alerjisi çıktı ayrıca atopik dermatit olduğu için aşırı hassas bir bünyesi var baya bakım önerileri verdi doktorum ayrıca demir damlasina başlamıştım oda alerji yaptı onuda bıraktım
Bjk Balevlatsahibi krem de kullansam pek bir şey değişmedi. Hiç bir şekilde test yapılmadı malesef. Yediği birşeyler de de öyle fark edilecek bir alerjik birşey göremedim. Bizde atopik cilde sahibiz dikkat etmeye çalışıyorum
Agg2408 Bjk bize de hep öyle denildi atopik dermatit kuruluktan falan sonra 7. Aya kadar yapılmadı 7. Ayda benim zorumla yapıldı
Balevlatsahibi Bjk la Roche ürünleri kullanıyorum nemlendirici ve bir tane de yıkarken kullandığım var her gün nemlendiriyorum bir kaç defa hemde hafta da bir gün şampuanli yıkama diğer günler sadexe suyla yıkama vücudu hemen ıslakken nemlendiriyorum terletmiyorum asla evin isisina dikkat ediyorum birde doktorumuz yazin bol bol deniz önerdi
S2022 Bjk bizdede çktı doktor antbytkli krem verdi 10gün kullncz şimdi geçirdi süt alrjisi var dedi ama test ypmdı çoğu çockta artk bu varmi test negtf çksa bile alerjisi olabiliyormş süte
Bjk S2022 kortizonlu krem çok kullanmak istemiyorum çünkü hassas bölgeler bu yüzden deride incelme yapabilir
S2022 Bjk kortizonlı kremi zaten 3günden fazla kullandrmyolr hemde alerji doktoruna sordum öyle bişeyde yok dedi,antibiyotkli krem kullanıyoruz şimdi o geçirdi kortizonlu geçirmmşti,kremle geçmiyosa zaten yağla felan geçmez mecbur krem kullncksnz
22mavisim0510 Aynı sorun benim bebeğimde de var mustela stelopia kullanıyorum yüzündeki egzamaları hafifletiyordu fakat kolunda büsbüyük bi egzama çıktı sulanıp zıbına yapışıyor ve kaşındığını gördüm bu yüzden alerji testi yaptıracağım bir keresinde bi tanıdık egzama sandık yumurta alerjisi çıktı demişti size tavsiyem alerji testi 🙏