Aseliiimmm
Bizde 28 bucuk aylığız şuan;
Çok erken kaltığımız için 7 -7 buçuk arası ilk istediği ekmek veya poğaca vs.ne varsa evde sade yemeye bayılır bunları ya da kuru meyveler üzüm kayısı medine hurması gibi bi kaç tane bunları istiyor ilk oyuncaklarıyla oynarken 🥰
Sonrası 8.30-9.00 arası Kahvaltı yapıyoruz yumurta her sabah bir tane yer haşlama omlet veya pankekine atıyorum bıkmaması için arada muzlu pankek, avakadolu labne peynirli omlet gibi farklı çeşitle sunuyorum her sabah,
süt mutlaka olur 1 bardak
zeytın, köy peyniri ,muz ,ceviz veya fındık koyarım bıraz bal ile kaynattıgım sütten kaymak ayırıyorum veriyorum bazen ya da dut pekmezi yiyoruz bal verdıysem o gun pekmez vermem yarınki gün veririm değişiyor🥰
Öğlenleri muhakkak çorba yapıyorum sabahları muz yediği için sıvıda alması kabız olmaması adına tarhana , tavuk suyuna şehriye , kabak çorbası ,sütle yaptıgm mantar çorba vs. ya da yaptıgm hangı corba varsa o ve bi kase yogurt asırı yoğurt düşkünü onsuz yemek kabul etmez mutlaka ister 😊
Ara öğünlerde çilek ,elma ,armut kavun vs hangi meyve varsa onu yer veya medine hurması yeriz birlikte çok seviyoruz oda öyle bazen kahvaltıda istiyor 😃
Akşamda o gün yaptıgım taze yemeklerden verırım tuzu koymam fazla eşimle sonradan atıyoruz kaya tuzu kullanıyorum ortak yediğimiz için Tavuk makarna, pilav köfte yemegi veya sebze yemegi yıne mücver veya farklı seylerden köfte yapıyorum yeşil mercimekten yapmıstım gecen köfte zanneti😂😂ve yanına bir kase yoğurt aksam yer yoğurt evde yaparım genelde organik alıyoruz yoğurtsuz yemek zar zor yediriyorum bu şekilde sonrası kesintisiz sabaha kadar uyuyor son yediklerini bol doyurucu verırım tok tutar oda 🌸🥰