Yavuz01_ Findukezmesi integramda “gülümseyin çekiyorum” eskiden bu gurupla çok gezilere gittim çok eğlendim şimdi sadece fotoğraf baskısıyla uğraşıyorlar. bende babalar günü için fotoğraf yada magnet düşünüyorum siteye bakın derim 👍
Findukezmesi Mom_122 kaç günde elinizde olmuştu fotolar. birde baskı kalitesi eskiden fotoğrafçıdan aldığımız gibi mi oluyor.
AngelMotherr Findukezmesi bende şimdi baktım biraz pahalı buldum benimde resim çıkartmam lazım resimlimagmet uygun Ben daha önceden sosyopix den siprsa vermiştim
Mom_122 Findukezmesi evet aynı fotoğrafcidan aldığımız gibi oluyor, valla tam gün veremem ama kısa bir süre içinde hazırlayıp gonderiyorlar 1 haftadan uzun olmuyor
Findukezmesi AngelMotherr fiyatının pahalı olmasınin sebebi eski tarz baskı yapiyo olmasi galiba. Ama genel tavsiye sosyopix ve resimlimagnet ikisinide inceleyip karar vericem çünkü fiyatları gerçekten uygun 😅
Lovers_33tantuniyam Findukezmesi resimli magnet yazın bakın güvenilir ben üye olup siparişi veriyorum çerçeve magnet albüm afiş hepsini de aynı siteden sorunsuz yaptırdım şimdiye kadar 😊
Dila97 Findukezmesi evet 6 7 ay once cikarttirdim 500 taneyi 200 e kampanya vardi suan fiyatlar nasil bilmyorumm