Findukezmesi Babalar günü için fotoğraf bastırmak istiyorum. Ama bildiğim site vs yok. Memnun olduğunuz böyle fotolar bastırdığınız siteler var mı tavsiye eder misiniz.
BelaCivciv Findukezmesi Nasıl bir şey bastıracaksınız bilemiyorum ama ben Sosyopix sitesini kullanıyordum baya. Özel günler için de yapılmış şeyler oluyordu. Güvenilir bir yer, öneririm
Mira__ Findukezmesi resimlimagnetten çıkartıyorum.ç fotoğrafları ama sizin boyutu büyükse bilmiyorum çıkarırlar mı.
keremsmomy Findukezmesi cevrenızdekı fotografcılardan da bastırabılırsınız ıntermette daha pahalı oluyor
Findukezmesi BelaCivciv ilk babalar günü olduğu için bebegimizle olan fotoğraflarini bastırmak istiyorum hem anı hemde hediye☺️ Sizin dediğiniz siteye bakayım teşekkür ederim.
Findukezmesi Mira__ öyle çok büyük fotoğraflar değil hatta daha küçük şirin olsun istiyorum. Sizin dediginiz siteyede bakayım kaç günde hazır oluyor peki.
Findukezmesi keremsmomy bebekle dışarı çıkmak fotoğrafciya gitmek fotoğrafları ona göndermek falan çok buyk iş benim için 😅 o yüzden interneti tercüme h ediyorum.
Mira__ Findukezmesi ptt ile gelmişti 5 günde filan elime ulaştı. Benim çıkardıklarım cüzdana da sığıyor ekstra da çerçevelik olarakta çıkartıyorum 70 küsür resime 49 tl ödemiştim minik kutusu da vardı.
Findukezmesi Mira__ aa fiyat çok iyiymiş. Ben o kadar çok bastirmicaktim ama şu an her fotosunu bastırasım geldi 😅
SCerenY Findukezmesi ben sevgililer gününde sosyopixten magnet yaptırmıştım çok güzel geldi fiyatlar da çok uygun. Her türlü şey var tavsiye ederim
Findukezmesi SCerenY magnette güzel fikir ama bizim dolapta yer yok 😅 eskiden gittiğimiz yerlerden magnet alırdık heyy gidi hey.
Mira__ Findukezmesi evet sayfasında bakarsanız güzel fiyatlandırmalar vardı. Daha çıkaracağım bir kaç resim var bu aralar tekrar sipariş vereceğim.
Zeynosileannis Findukezmesi Instagramda resimlimagnet var ben ordan bastırdım gayet güzel geldi bakın isterseniz 😊
Findukezmesi Zeynosileannis resimlimagnet sitesiyle aynı yer mi acaba. Ben Instagram alışverişi yapamıyorum ya hepsi dolandırıcı gibi geliyor bana 😅
Asiye1102 Findukezmesi resimli magnet.com tabiki ama sosyopixte var resimlimagnet daha uygun diğerine göre