tubiiik_ E-va 8 aylıkken ayırdım 2 aya kadar odasında beşikte yattı beşikte yatmak istemeyınce yer yatagı yaptım beraber yatıyoz 🫣🫣
Nimess57 E-va 9 aylıkken ayırdım şimdi 29 aylık olduk ve kardeşi doğalı (3 aydır) hep birlikte aynı odada yatıyoruz odasına gitmek istemiyor uyuyunca götürsem bile uyanınca geri geliyor 🙈
Mervetnl E-va en sağlıklısı 6 ay 1 yaş arası ben 1 yaşı beklemeyi planlıyorım ama bebeğimin hazır oluşuna en çokta benim hazır hissetmeme bağlı 🥰
tubiiik_ E-va 6 ay sadece odasıdan tek yattı yer yatagı yapınca gece kalkıp geziyo uyur gezer gıbı bısey bende yanında yatmam gerektı ☹️☹️
E-va tubiiik_ dediğim gibi onların canı ne istiyorsa o oluyor biz sadece ayak uyduruyoruz 😂 benim bebeğim 1,5 yaşında direkt odasına geçirdim bu akşam ama çok tedirginim
tubiiik_ E-va ilk defa arı yatıcaksa her uyanmaya sizi bulamayınca aglar ben 3 gunde alıstırmıstım 6 ay rahattım tedirgin olmayın Allaha emanet ediyorum duasını okuyun yeter
E-va Nimess57 çocukların şu uyku sorunu insanı hayattan soğutuyor gerçekten iki bebekle allah kolaylık versin gerçekten
E-va BelaCivciv ben büyük yatak tercih etmiştim odası için o yüzden koruma alıp oraya geçirdim ama içim bi buruk bu akşam ilk defa yatacak
Nimess57 E-va teşekkür ederim 🥰 normalde anne babanın odası benim odam diye ayırıyordu ama şimdi kardeşi bu oda da kalınca burası onun sandı galiba bu kavram kargaşasını en yakın zamanda çözmek istiyorum hayırlısıyla
BelaCivciv E-va Yaa🙃 İlk birkaç gece insan kendini kötü hissediyor ayrı olunca ama siz de alışıyorsunuz. O da kendi odasında daha rahat uyuyor emin olun.
E-va Mervetnl ben yaz gelip havanın ısınmasını bekledim 1,5 yaşında şu an o benden daha hazır gibiydi ama ben pek hazır değilmişim ondan ayrılmaya
E-va Nimess57 ama ona da hak vermek lazım yeni bi düzen onun içinde en kısa zamanda eski rutininize dönersiniz inşallah 🙏🏼
shiningmother34 E-va şuan 7 ay 13 günlük ve ilk kez bugün ayırdım. Saat 10.30 da uyudu henüz uyanmadı bakalım nasıl geçecek 😂
E-va shiningmother34 benim de dün gece ilkti ona zor geldi mi bilmem ama bana zor geldi ayrılmak ama herkese iyi uykular lazım 😂