Sumemre Anestezistanne çok güzel ilerlemiş dogumunuz benim ikinci sezaryan zorunlu dokturum da Elif Öye o gircekmis yani hiç muayenede olmadın siz biliyorsunuz nasıl acaba
Anestezistanne Sumemre ben bir kez elif öyeye muayne oldum açıkçası üslubu biraz sert geldi bir daha da gitmedim ama çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum ama mizacı biraz sert ya da o gün bana öyle denk geldi 🥲
Sumemre Salihzeyn kusura bakmayın soruyorum ama merak ediyorum kaç gün hastanede kaldınız bide bel assagiyimi uyusturdular
Duygucakirkaya Salihzeyn nasıl geçti ameliyat sonrası benimde ikinci olacak özele gidiyorum fiyatlar uçmuş gitsemmi diye düşündüm sezeryanla gün veriyorlar sonuçta ikinci olacağı için oda sezeryan olucak memnun kaldınız mi
Sumemre Anestezistanne evet biraz sertmis banada öyle söylendi umarım sıkıntısız olur Allah’ım yardımcımız olsun
Salihzeyn Sumemre persembe yatisim oldu.cuma oglen ameliyata girdim.pazar gunude sabah taburcu olmustum
Mrvekpk Sumemre evet sezaryen doğum yaptım doktorumda Mustafa Burak Akselimdi müthiş bi doktor nasip olursa ikinci gebeliğimde kesinlikle tercih edeceğim doktor kendisi
Mrvekpk Sumemre evet benim dogumumda spinal sezaryndi belden aşagısını uyuşturdular hiçbişey hissetmiyosun zaten 3 gün kaldım hastanede
Salihzeyn Duygucakirkaya ilgi alaka cok guzeldi ayni ozel gibiydi .ameliyat sonrasida benden kaynakli biraz zordu gazimi zor cikarmistim ve kusmam olmustu .ama diger yanimda kalan arkadaslarim falan gayet iyidi