Cannesi12 Evolvia rp2 mama önerdi doktorum kullanan arkadaşlar oldu mu gözlemlerinizi paylaşır mısınız
ballkizimm_ Cannesi12.merhaba biz 2,5 aylikken basladik evet tadi kotu ama butun alerji mamalari oyle en iyisi evolvia dediler tat olarak. 1 yasiz suan sukur biti alerjimiz darisi basiniza
menek16 Cannesi12 biz kullanıyoruz ilk verdigimde yadırgamadan içti diger mamalara oranla tadı daha kabul edilebilirmiş
Duygu1629 Cannesi12 biz bir aydır kullaniuoru 5aylik rapor cikarttirdim mümkün değil aldindan kalmak çünkü kutusu 500lira raporla benimki gelişim gerili olduğu için mecburu bakım yazıldı oyuzden ücret ödemedim
YagizAlinin_annesi Doğumundan beri evolvia nutriplus kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık severek tüketiyoruz 9 ayligiz .. RP olanlar alerji için sanırım dimi tadlari kötü die duymustum
ballkizimm_ Nefess15 deride cikmadi bizde gizli kan cikti kakada ve mukus diyet yapinca kesildi ishali mukusu felan hatirlamiyorm canim ya suan diyet actik iki haftadie bir problem olmadi siizn sikayetiniz neydi
Nefess15 ballkizimm_ bizde pişik oluyor. Tavuk bezelye fasulye ve birçol şeye alerjisi çıktı bu hafta sadece kan alıp hangi besinlere oldugu net olarak çıkıcakmıs. Doktorumuz raporlu mamayla destek yapcagını söyledi
ballkizimm_ Nefess15 rapor cikartirin alerji cok oyaliyor rapor konusunda biz gastroya gitmistik canim. Ilk zamanlae 2 kutu almistik tanesi 300 kusurdu
Nefess15 ballkizimm_ biz özelde pediatri doktoruna gidiyoruz hafta içi gek direk rapor çıkartırım dedi bizede ilk kez kullancam bormalde anne sütü alıyor kızım
Cannesi12 Eşim şimdi 600e almış doğru mudur yakında alan oldu mu sanki fiyatı 300 görünüyordu bana 600 dediler dedi ondan sordum