Yigitefeninannesi_ Baklavanida bizde kullaniyoruz öyle bi koku almadım bende lastik izlerinden şikayetçiyim :) baby turco da pişik gibi yaptı kizartti molfix te iz yaptı en son bim den aldım denemek için bakalım:)
Mavininbiri Baklavanida Bez in koku ile alakası yok ki ben 10 ay dır kullanıyorum koku nun bez ile alakası yok bebeğinizde enfeksiyon olabilir benim bebeğim şu an öyle enfeksiyon olduğu için koku geliyor
Kayra_68_aksaray Baklavanida bende sleppy kullanıyorum memmun değilim turco ya geçeceğim 1 defa almıştım memnun kaldım prima ya yakın bi bez kalitesi
incir-receli Baklavanida hiç denemedim onu baby me, sleepy, soffio, jenny willy, evy baby denedim hepsi cok kötüydü molfixle geçirdik tüm bez zamanımızı
Mutluannekny Baklavanida bebeğin cişi kokuyor olabilirmi? Çünkü doğduğundan beri kullaniyorum6 ay olcak haftaya hiç sıkıntı yaşamadık biz
Kuzularinanasi Baklavanida ben dogdugundan beri kullaniyorum.gayet guzel bi bez.daha once prima kullanmistim kizima.hic fark yom prima gereksiz pahali.slepyy natural onunla esdeger bence
yarenaslan Ben ikisinide kullaniyorum. Turco bence cok sizdiriyo veya cok cis yapinca bi putur putur oluyo bez. Sleepyi geveleri kullabiyorum hic sizdirmiyo yada koku yapmiyor ondan daha cok memnunum
defneemomm Baklavanida berbat bir bez ya ha kağıt ya sleepy bez🥴 ben gündüz molfix gece prima takıyorum
jap Baklavanida ilk kızımda da kullandım ikincide de sleepy kullanıyorum lastik izi hariç bi sıkıntı yaşamadım. İçindeki lastiği koparınca iz de olmuyo görenlere faydam dokunur belki :)
findikbrnlu0_ Baklavanida hiç memnun kalmadım o bezden bir kere kullandım hem pişik oldu hem çok çiş sızdırıyor
Mercosey Baklavanida evet koku yapıyor ben molfixe geçtim o yüzden. Bio natural olan kokmuyor ve daha yumuşak bu arada naturale göre