Frezya26 ayse4421 benim de ağlıyordu ilk zamanlar annem mama verelim dedi ben kabul etmedim. Hep emzirdim. Sütüm de zamanla arttı. Maşallah kilosu da iyi. Mamaya gerek kalmadı şükür. Doktor da iyi dedi zaten mamaya gerek yok dedi.
ayse4421 Frezya26 ya gerçekten mi bende sık emziriyorum ama dolmuyor sık emzirdigim için gelirmi sütüm
BeyzaKeles Umutveannesi sizinki almamış olabilir ama genelde böyle birşey var hatta hemşire dedi bize sadece anne sütü alıyor obez olma şansı yok diye. Kilo almayan çocuğa mama takviyesini boşuna yapmıyorlar
Umutveannesi BeyzaKeles Kilo almayan çocuğa mama takviyesini boşuna yapmıyorlar Anne sütü yetersiz geldiği için yapıyorlar, kilo almama sebebi o oluyor. Kimse çocuğu kilo alsın diye mama vermiyor 😊
Prensesannesi32 ayse4421 benim bebegim 35+6 da 2430 grm olarak doğdu 15 gün kuvezde kaldı kuvezden çıkarken sadece 2460 gramdi 1 aylikken 3300 du kilosu 2 gün sonra 2 aylik olacak ve kilosu 4kg bende sadece anne sutu ile besliyorum benim bebeğime bakarsak senin bebeğin kilosu normal tabi
cananhmsre Umutveannesi ben varmadim hanfendi doktora ebeye sorabilirsiniz onlar bu şekilde diyor. Kilo almamış olabilir çocuğunuz buda normal her bebek kilolu olcak diye Bisey yoktur
BeyzaKeles Umutveannesi Çocuğu kilo almıyorsa birşeyler yetersizdir canım ne söylediğinin farkında mısın her neyse herkesin fikri kendine kalsın
Umutveannesi Frezya26 ne alaka canım ablamın iki çocuğu da anne sütüyle büyüdü aylık 1500 gram alıyordu, benim oğlum mamayla büyüdü 800 gramın üstüne çıkmadık. Mama kilo aldırmak için verilen bir şey değil yani
Frezya26 ayse4421 sütü yağlandıracak şeyler ceviz çiğ fındık çiğ badem. Bulgur üstüne kimyon serp gaz yapmasın. Et ,yeşillik,bir de ocean mummy hamilelikte kullanıyorum doktor devam et dedi. Böyle genelde.
Frezya26 Umutveannesi çocuğa göre değişiyor ablanın çocuğu mama alsaydı belki 2000 gr alacaktı. Sizin ki de mama alamasaydı 400 500 gr alacaktı.
Bebegim1- Sadece emziriyorum en son 3 aylıkken doktora gittik 5.200 5.300 falandı 3 kg doğdu hemşiremizin oranına göre iyi gidiyor dedi.