sidames Merhaba sevgili anneler, bebeğim 25 günlük, uygun fiyatlı çocuk doktoru öneriniz var mı acaba İzmir için, devlet de olur ama sıra beklememek ve her zaman ulaşılabilir olması önemli..
sidames gbdl23 Allianz yaptırdık ben ve bebek için 11.300 küsür. 8 taksite bölüyor ödeme o şekilde oluyor. En uygunu buydu
gbdl23 sidames yaa çok teşekkür ederim cevapladiginiz için medicana muayene ücreti ne kadar peki kaç tl oduyceksiniz
Mrvkrt- gbdl23 ben medicanada doğum yaptım doğumda çocuk doktorum Mehmet yan dı ama biz Öner Yıldırım a gidiyorduk memnun kalmadım şuan kliniğe gidiyoruz 600₺ muayene ücreti var medicana hastanesi sürekli tahlil ultrason vs istiyor maddi olarak yetişemedik
sidames gbdl23 700 tlmis ama Mehmet Yan’ a randevu haziranın sonuna veriyor o nedenle şimdilik Kadir Mutlu’ ya gideceğiz aynı hastanede. Henüz gitmedik randevumuz yarın bakalım ücretler nasıl olacak
gbdl23 Mrvkrt- ya doktor arıyorum aslında sıkıntılı bi bebeğim var iyi ilgili bi doktoristiyorum kime gidiyorsunuz nerde yeri
Mrvkrt- sidames yok hiç gitmedim sonrasında muayene bulamadığım için Öner beye gitmiştim sürekli idrar tahlili sürekli ultrason istiyorlar hiç bir şey yokken o yüzden kliniğe gitmeye karar verdik