Kzyrzgr2 Evet canım normal bizimde ayrıktı dişinin arasında bağ varmış bağ aldırıldıktan sonra düzeliyormuş bizim kendiliğinden bağı çıktı aldırmaya gerek kalmadı
Kadifemsii Norveckizi düzelir ama ya dediğiniz gibi bende hiç gördüğümü hatırlamıyorum böyle dişleri nizami bebek 👶
Elifnuronuk Benım oğlumun da üst ön 2 dişi ayrık bende normal mi acaba diye merak ediyorum demekki her çocukta öyleymiş :)
Norveckizi Elifnuronuk normalmiş annesi Bende takilmiyodum buna da Kayınvalidem ayrık niye ayrık filan olunca hemen alt etmeye kalktım🤣 her bebeğin öyle virt zırt filan 🤣 birileri art niyetsiz soru sorsa bile insanın evladı olunca hemen bı takıntılı oluyor vahsilesiyor 🤣🤣🤣🤣
Tombikdonerartikcokpahali Diğer dişlerinin de çıkmasıyla birleşiyor o 😊 ilk zamanlar kızımın da ayrıktı😊 şuan düzeldi
Esleminannsi029222 Benim kızımın hem alt hem üst dislri ayrık ama çok tatlı görünüyor diğer dişleri çıkınca düzelir diye umuyorum
Norveckizi Esleminannsi029222 diğer dişler çıkınca düzeldi demişsiniz ondan azilar filan çıktı sandım Bizimde yedi dişimiZ var dokuz aylıgiz Ayrık halen