eedu 201118gs su su ve su yemeklerden hemen sonra su sürekli su içmek boşuna helvadır bilmem nedir yiyip kendinize kilo yapmayın normal yemeğinizi yiyin yeterli extradan bol suuu 😘
AryaHanim 201118gs merhabalar kızım 2 yaşına geldi ilk zamanlat humana çayını aldım faydasını gördüm ama kesinlikle bol su ve tahin helvası tavsiye ederim. Bir de her an mutlu olmaya kendinizi odaklayın 🥰🥰 kolaylıklar dilerim🥰
hsrttsc Bol su dinlenmek sık emzirmek en önemlileri bence ama bunlar dışında kesinlikle hurma ve dere otu ikisini aynı gün yemiştim göğüslerim taş gibi olmuştu inanılmaz etkili
newmom15 Kty_0105 bende sağarak veriyorum sütüm hiç yok denecek kadar 10 20 ml hastane tipi ile mi sağıyorsunuz
Mihram8 201118gs Imom latte kullaniyorum ben sütün kalitesini arttırıyor bunun dışında rezene bestlak ziya dede milk tea her gün kullaniyorum süt sıkıntısı yaşamıyorum
betulmiran 201118gs 2-3 gündür suyuma dikkat ediyorum gerçekten hemen faydasını gördüm . Bence bol bol su içmek 💙
Munes2 Dereotu,çörek otu Ama esas Bestlak damla kullanıyorum. Birde bir mide ilacı var onun yan etkisi de süt arttırmak 14 kullandım, acayip süt yapıyor. Adı MOTİLİUM Çocuk doktorunuzun tavsiyesidir.