Thesra ozdenarda Demekki oyle olmus canimsi 🤗🤗 Aynen boy kiloda cok etkili oluyor gercektende ama verirsin gecen resmini gordum 7 kilon varmis gibi durmuyodi tatlim ama diyim yani
ozdenarda Thesra gecenin motivesi oldu benm için 😘duru hanım hala uyulmadığı için bitkileri oynuyorum 🤦♀️
Thesra ozdenarda Canim bu aralar bizde oyleyiz hic gece uyumuyor surekli agliyir kafayi siyircam uykusuzluktab gunduzde zorla sallayarak uuyuyo mahfoldum inan yani bu bebek buyutme isi cok zor gercekten
Kutayalp [bilinmeyen] çok fazla emmek istiyor ister istemez gögüs dolmadan bAzı zamanlar a olduğunu düşünüyorum ama emzirmeye devam inşallah allah nasip ettiği sürece
Jrarya [bilinmeyen] aynen gerçi herkes iyi zmnların emeklemeye başlasın hele bide yürüsün peşinde pervane diyolar 😂
Thesra ozdenarda Off kıyamam canım yaa zor günler vallahi bizde 8. Ay atagındayız 9 aya kadar devam ediyor e birde diş ekleniyor üstüne iyice pilimiz bitmiş vaziyette sizde diş zamanı gelicek of of🤦🏽♀️
Deletedmom131 Yekta42 Ne iğrenç insansınız siz öyle ya Rabbim yüreginize vicdan merhamet versin. Anne o kadın bir annenin evladının hastalığıyla bu şekilde konuşulur mu? Kimin ne olacağı belli olmaz yarın öbür gün senin cocugunda olmayacağı ne malum? Yazıklar olsun sizin gibi annelere