Ycmt 060423 ben kullandım cok memnun kaldım çok iyi geliyordu ogluma uyumadan önce veriyordum sabaha kadar gazlarini çıkarıyordu
Mira__ 060423 benim bebeğime de iyi gelmedi keçi gibi meeliyordu domates gibi kıpkırmızı oluyordu bizde maflor + samp simplex faydası oldu. 4. Aydan sonra da maflor + nurse harveys geçtik hala da devam ediyoruz.
060423 Dilaradaghan bize öyle birşey söylemedi doktor direkt gaz ve tuvaleti için verince öyle yazdım probiyotik olduğunu söyledi
Aylinayliz50 Mavi10 bende şimdi böyle bi paylaşım yapmıştım akşam 4 de damla veriyorum 5 gibi başlıyor bebeğim ağlamaya ve ne yaparsak yapalım susmuyor damladan kaynaklı mı acaba ya
Mavi10 Aylinayliz50 büyük ihtimalle ondandır bende veriyordum bi saate başlıyordu kıvranmaya ve saatlerce durmuyordu sizin bebeğe de iyi gelmiyor olabilir Bizimki gibi sizde bi bırakın deneyin ondan mı diye
Aylinayliz50 uykusuzuykucu şuan benim bebeğim de öyle damladan mı değil mi bilmiyorum yarın vermicem bi denicem akşamüstü veriyorum ve genelde gece yatana kadar ağlıyor
uykusuzuykucu Aylinayliz50 Bizi aynı gün değil ama ikinci gün kesinlikle etti diyebilirim damlasız daha rahat uyudu ve Kimyon la gazını rahat çıkarttı bende bacak egzersizleriyle yapmasına yardımcı oluyorum tabi her bebek aynı değil her ilaç herkese yaramıyor sanırım bize yaramadı
Aylinayliz50 pinar033 benim bebeğim de damlayı verdikten sonra sırtına çıkacak kadar ishal yapıyor ve hiç durmadan ağlıyor damladan olduğunu bugün farkettim😔
eedu 060423 biogaia gaz damlası değil probiyotik onun yanında bir gaz damlası da kullanırsanız güzel sonuç veriyor. Bebeğim kolikti biogaia ve sabsimplex bu ikisini aynı anda kullandım ama anında kesmez 2 haftaya herşey normale dönmüştü
Mavi10 Aylinayliz50 bi deneyin aynen bende denedim ondan kaynaklı mı diye evet ondandı zaten gazı olan bi bebekti ama biogia daha çok harladı o yüzden bende hemen kestim vermeyi
Zehraburan05 Benim bebeğime iyi geldi o damla ama 300 TL ve 5 günde bitiyodu yetişemedik artık metsil kullanmaya basladim
Aylinayliz50 Mavi10 daha önce farkedemedim ondan olduğunu ya damlayı verdikten on dakika sonra ishal yapıyor zaten
prensannesi_2 esmaaykur aynısını ben yapıyorum ama şeker kullanmıyorum bide bir fincana yapıyorum sabah ilk onu içiyorum cidden çok iyi