Derinveannesii Merhabalar bebeğim 7 aylik ve henüz dönmüyor kendisi aktif olarak desteksiz oturuyor ayaklarının üstüne basıp adımlar atabiliyor ama dönmüyor sizce neden
Melis1706 Derinveannesii 5,5 aylikken desteksiz oturdu 6 ay 17 gunlukken dondu gercekten istedigi zaman kac kere aylardir ugrastim ettim kafaya taktim.bigunde yapiverdi
benimbebegim Derinveannesii 7 ay 5 günlük 5.5 aylıktan beri desteksiz oturuyor koltuk kenarına koyduğum da koltuktan tutarak durabiliyor sırt üstü sürünerek bütün halıyı geziyor dönerek sağ sol omuzda duruyor ama o kadar ordan ileriye dönüş yok hiç istemiyor ben döndürsem ağlamaya başlıyor 😂😂
berenselen-16 Derinveannesii eğer ki desteksiz oturuyorsa ayakları yere basıyorsa dönmesi çokta önemli değil benim 3 buçuk yaşında ki kızım 9 aylık döndü ve kilosu yüksek bir bebeksede dönmesini geciktirir
Umutveannesi Derinveannesii 8,5 aylıkken döndü oğlum şu an 13,5 aylık hiç bir sıkıntısı yok. Zamanı gelince döner bir anda yapıyorlar
Derinveannesii Melis1706 ya anladım teşekkürler inşallah benim kızımda donmeye başlar kafaya takmaya basladim
Melis1706 Derinveannesii Sirt ustu donmuyor mesela hala bile cani isteyince donuyor bide bazen yuzu koyun kendini birden atiyor oyle yuz ustu geciyor aklim cikio
Derinveannesii benimbebegim aynı benim kızım da öyle sağına dönduruyorum öylece kalıyor tembellik yapıyor biraz galiba ☺️
Oyle-iste benimbebegim Maşallah çok erken başlatmamış mısınız acaba ben 6 aylıkken kucağımda yere koyup oturtmaya başlamıştım 7 aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı
benimbebegim Derinveannesii Ben 6 ay kontrolünde doktoruna söylemiştim oturttu dizlerini muayene etti kaldırdı bastırdı tembellik yapıyor canı ne zaman isterse yapar ama hep oturtturma yerde uzanarak oynasın dönmesine fırsat olsun istediği zaman demişti
Derinveannesii berenselen-16 evet yaklaşık 10 gündür desteksiz oturuyor ayaklarinin ustune basabiliyor belli bir süre
benimbebegim Oyle-iste çok istekliydi iki üç defa koltukta kalçasını kaydırarak oturttum başka denememe gerek kalmadı zaten 😂
Oyle-iste benimbebegim O zaman şimdiden kolaylık diliyorum yürüdüğü zaman yapacakları için kılıcın keskin olsun 😄
berenselen-16 Derinveannesii ozaman bir sıkıntı yoktur çünkü en önemli gelişim aşamaları oturması kafasını tutuyo olması ve basıyor olması
Mamaaaaa Umutveannesi Yamanmoms Tosbiktosbikk Merhaba ondan önce bebeğiniz hiç dönmedi mi? Sağa sola dönme var mıydı? Tombik miydi
Yamanmoms Derinveannesii tam 8 ayda dondu 17 kasim dogumlu 17 temmuzda gece done done masanin altina girmisti kipirtiya kardesim uyanmis ve korkmus cipil cipil bakiyormus masanin altindan Mumkunse yer yataginda yatin benimki gece 02.46 da donmeyi kesfetti fotografi duruyor cok gulmustuk kafaniza takmayin zamani vardir