nurze01 İlk zamanlar fazla sütümü sağıp buzluğa koymuştum. Daha 1 ay oldu. Sağdığım gibi buzluğa koymuştum. Çözdürüp ısıtıp kokusuna baktım da değişik bir kokusu var. Normal yeni sağılmış sütten farklı mı kokar buzluktaki süt. Ama içirdim bebeğime. Bozuk olsa içmezdi heralde değil mi?
LaMamaDellaCicala nurze01 yediklerinizden folayi her sut farkli kokabiloyor o yuzden tadina bakin acimtrak bi tat gelirse vermeyin bide sutu cekmeceli buzlugunuzun ortasina koyun etrafina baska seyle koyun direk temas etmesin dolaba ac kapa yaparken osi dengesi bozuluyormus alti aya kadar saklaya bilir ve icirebilitsiniz guvenle
Mamaaaaa Bugün akşam bende çıkardım sıcak suda erittim verdim içti kokusuna bakmamıştım ama tadına baktım aynıydı taze gelen sütle onunda tadına bakmıştım daha önce, benim verdiğimde Mart’ta sagdigim süttü
LaMamaDellaCicala nurze01 olmazmi ben bi kere lahana yedim yok boyle bi koku ama tadindq bisey yoktu genede korkup icirmedim yeni sagmama ragmen
Mamaaaaa nurze01 benimde midem bulandı ilk baktığımda kusacak gibi oldum kötü bi tadı yok ılık şekerli su gibi ama insan düşününce midesi bulanıyor. Bakmak zorunda kaldım emmedi falan istemedi aç kaldı dedim acıdı herhalde süt ondan baktım 😂
nurze01 LaMamaDellaCicala internetten bakıyorum da buzluk sütü biraz keskin kokulu metalik gibi olabilirmiş. Buda baya keskin kokuyor. Ama buzlukta neden bozulsun ki yani. Belki bozuk değildir. Ama içti yani. Bozuk olsa içmez bence
nurze01 Mamaaaaa internete buzluk sütünün metalik gibi kokusu olduğu yazıyor Buda biraz keskindi. Sonuçta buzlukta nasıl bozulabilir. Daha 15 gün önce falan koydum. Bozuk olsa içmezd bence
Sulemacar Bozuk süt inanılmaz kötü kokuyor onu kesin anlardın bi de erittikten sonra kesik kesik oluyor belli oluyor