Biz3kisiyiz_ benim bebeğim sürekli yapısı gereği crup oluyor. Doktor döşeğini sık sık süpür nevresimlerini yıka odasını havalandır dedi. Eşimle düşündük. Alsak mı bu herkesin övdüğü dyson. Gelgelelim aldık. Hem bebeğimin, hemde kendi döşeğimizi süpürdüm. Çıkanlara cidden inanamadım. Şimdi düzenli olarak haftada bir süpürüyorum. İlk sefer ki gibi akarlar çıkmıyor şükür. Fakat gelgelelim zararlarına. Ağırlığına alışıyorsunuz bir süre sonra dert değil. Bu süpürge tamam pahalılığın hakkını veriyor ama dip köşe asla süpürülmüyor. Mesela koltukların altı, kenar köşeler asla ucu çıkarılıp alınmıyor. Benim evim alt katta. Zaman zaman örümcek ağı oluyor. Sözde milyarlık süpürgem var ama o örümcek ağlarını alamıyorum. Köşelerde kırıntılar oluyor başlığı asla almıyor çünkü köşelere girmiyor. Hortumu da asla işlevini yapmıyor. Herşeyi düşünmüşler ama bu eksik kalmış. Eski süpürgelerin gözünü seveyim. Eşim bu yazdıklarımı okusa beni kesin öldürür. Ama gerçek bunlar malesef. Ben temizlikte biraz hassasım. Çok detaycı iş yaparım. Dyson daha çok titiz olmayanlar İçin üstünkörü iş yapanlar İçin tasarlanmış bence. Şimdi linç yemiyim yanlış anlaşılmasın. Üstünkörü derken görünen yerleri süpürüp koltuğun altını umursamayanları kastediyorum….