Arzummmm LadyGugu memnunsunuz di mi? V12s detect slim total clean extra mı yazıyor kutunun üstünde? Yurtdışı alma durumum var da bilene sormak istedim
Anneumudu Biz3kisiyiz_ parmak basmasına bişey diyemicem bende gen5 var halı uçlarında takılıyor dediğin gibi fakat süpürme ucunda (+ üçgen - ) var onu - yaptım şuan daha rahat ve otomatik modda süpürüyorum.
yeniaday1 Biz3kisiyiz_ bende ilk aldığım zaman pişman olmustum hem kullanamıyordum hem sizin yaşadığınız sorunları yaşıyordum ama biraz alışınca şu an diyorum ki iyi ki almışım elim ayağım oldu resmen çok pratik yani kullandıkça alışacaksınız emin olun
mimaroglu Bende ilk aldığımda ya bu ne aşırı ağır nasıl kullancam falan diyordum ama alışıyorsunuz şimdi iyiki almışım diyorum o kadar iyi temizliyor ki anlatamam kıymetini bilin bence 😊
Chefanne Muhabbete bak ya 😂 bıkmadınız fenomen aşıklığından adamlar varya havayı parayla satıyor size sırf story paylaşmak adına alıyor çoğu
Nuriyenur Biz3kisiyiz_ bende aldım ama hiç mutlu değilim halılarım ince sürekli kenarlara takılıp çekiyor ve diyelim yerde ufak parçalar var ne biliyim çekirdek çerez küçük parçaları almıyor fırlatıyor karşıya dönünce ucu süpürgenin uçlarını sürekli değiştiriyorum bıktım Artık sıkıldım mutlu değilim o kadar para verdim
yeniaday1 Nuriyenur aaaa emin misiniz ya ben aşırı memnunum yerdeki en ufacık bir parçayı bile tek geçişte alıyor
cayyas Biz3kisiyiz_ ben de yeni aldım kolum ve omzum ağrıdı ama zamanla geçer mi diyorum. Zamanla geçiyor mu ağrı yapıyor mu
Biz3kisiyiz_ cayyas geçiyor geçiyor merak etmeyin ilk bı kaç gün zorluyor alışma süreci gibi düşünün 😂 sonrası zaten düğmesi ağırlığı vs hiç bişey hissetmiyorsunuz
Nurklc Biz3kisiyiz_ ben de 18 i var fakat bende çok memnun olmadım açıkcası. Göründüğü bahsedildiği kadar değildi. Şükür ki sattım :)
cayyas Bi an korktum bu kadar bilek ve kol ağrısı yaşayınca aman dedim bir pişmanlık mı geliyor 🫣umarım zamanla alışırım be ağrı yaşamadan fıt fıt süpürürüm. Çekiş gücü gerçekten oldukça iyi teknik özellikler de öyle ama benimle uyumlu mu zaman gösterecek
Biz3kisiyiz_ cayyas ben şuan çok memnunum ilk gün kolumun ağrısından uyuyamamistim o derece söyleyeyim 😂 geçen komşum istedi mesela verdim ya bu çok ağır ve düğmesine basmak zorunda kalmak çok zor nasıl kullanıyorsun falan dedi dedim zamanla alışıyorsun şuan çok normal geliyor bana hatta 2 buçuk yaşındaki kızım bile kullanıyor 😂😂
cerenelif2024 Biz3kisiyiz_ ben v12 kullanıyorum onda on off tuşu var basılı tutulmuyor bu yüzden de tercih etmiştim çünkü sürekli basılı tutarak iş yapmak çok zor bence. Ben 2 yıldır kullanım kolaylığından mutluyum sadece sürekli filtre uyarısı veriyor yıka beni diyor her kullanmada o çok sıkıcı
Biz3kisiyiz_ cerenelif2024 ben alalı 2 yıl olacak post baya eski şuan çok memnunum hatta garanti yaptırmıştım bı kaç ay sonra yenisiyle değiştirecegim 😂 tuşu ağırlığı vs hiç sorun yaşamıyorum artık 🙏 filtre yıkama da bende 1 buçuk ay sonra falan veriyor hergun de süpürüyorum evi ama tozlu ortamı çok çektiğinde filtre yıkama uyarısını daha çabuk alıyorum
aslanaybarsmom Biz3kisiyiz_ Dyson süpürge bizim bu hani eskilerdeki gırgır mantığı var ya hah işte o mantıkta siz tüm evi gırgırla süpüremezsiniz bir de elektrikli süpürge gibi bir ileri bir geri yapamazsınız tek bir yönde ileri doğru süpürüp tekrar yön değiştirmeniz gerekir yanlış kullandığınız için size zor gelmiştir