Masal_lisa Gunlerdir bel ağrısı çekiyorum. Kadinlar israrla yaki tak gecer dedi. Bende taktim hemde iki tane. Aklima hic gelmedi emzirirken zararli mi degil mi diye. Bebegim 15 aylık. Birşey olur mu zararını gören var mı
Tosbigimleben Masal_lisa benimde bebeğim 2 aylık yakı taksam geçer mi zararı olur mı süte emziriyorum
acimavi Masal_lisa Tosbigimleben Emzirirken kullanılmaması gerekiyor. Haftalarca süren sırt tutukluluğum sırasında araştırmıştım, kullanmamalısınız
anorganikanneeee Masal_lisa evet zararlı diye biliyorum. İçerisinde ki maddeyi bir süre sonra vücut emiyor. Kana karışıyor. Doktorum tavsiye etmedi
Masal_lisa Tosbigimleben ya ben taktım çok sukur bel ağrısı yavas yavaş geçiyor. Ama zararlı mı bilemiyorum bende bunu ogrenmek istiyorum eger oyleyse hemen cikartacam
Masal_lisa acimavi ya dünden beridir takmisim hic dusunemedim zararlı olduğunu acaba zararı nedir neden yasak cok üzüldüm suan kopartacm hemen
acimavi Masal_lisa içerisinde barındırdığı ilaç sebebiyle yasak olabilir. Emzirirken kas gevşeltici kremler sürmek de yasak çünkü
Masal_lisa Karpuzlufistiksarma ya evet cok yakti halende cok yaniyor ama bel ağrım gecti gibi. Resmen felç oluyordum düştüm mü kalkamiyordum ama daha iyiyim. Emzirirken zararlı oldugunu bilmiyordum hic aklıma gelmedi ama zararliyms
Karpuzlufistiksarma Masal_lisa benimde bel fena ama biraz daha sabır edeyim o zaman emzirmeye bitince denerim bende çok teşekkür ederim cvb için 💐
Masal_lisa Karpuzlufistiksarma bende sezaryan olduktan sonra belim cok fena agrimaya başladı ve geçmiyor dün taktım iki tane. Cok şükür dunden beridir daha iyiyim ama zararli olduğunu ogrendim hemen kopardim hic bilmiyordum zararini tahmin dahi edemedim 🤦♀️
Asyamasyam Masal_lisa kız ne zararı olacak bant ısı verip ağrıyı çekecek bunun damardaki sütle ne alakası var