Funda5737 Bu ara kanguruya merak sardım aranızda Ergonomikkanguru kullanıp da beli agrimyn rahat taşıyan var mı
AselRuveydam_12 Funda5737 bennn😂 bel fıtığım olmasına rağmen çok rahat kullanıyorum ve çok memnunum resmen kolaylık☺️
elmaliturta Funda5737 bel fıtığım var 3 yerinde.. solomombaby kullanıyorum kızım 16 aylık oldu hala taşıyabiliyorum geçen çıktım 3 4 saat kadar durdu içinde normal bi yorgunluk dışında sorun olmuyor
Ozge23 aslieylul oğlum bu ayın 25nde 4 aylık olucak aparatsız kullanabilir miyim? Solomombaby alicam bende inceledim sayfasini
aslieylul Ozge23 aparatsızlar 3 ay 4 yaş arası o yüzden koydum ben ama sizi yanlış yönlendirmek istemem
DefneErcis Funda5737 bende kullandım çok memnundum cybex 2 go ve adac testinden geçmiş bir kanguru isterseniz satadabilirim artık kullanmıyoruz sadece 2 ay kullandık toplamda 10 kez kızım durmadığı için de satıyorum
Funda5737 DefneErcis fotoğraf i varmi benim istediğim gibi ise fiyatta anlaşırsak alabilirim benim oğlum kanguru seviyor ☺️
Funda5737 DefneErcis anladım bana göre pahalı ama siz de pahalıya almışsınız Zaten çok teşekkür ederim ☺️
Ozge23 aslieylul bu ay kontrolümüz var zaten aile hekimine sorarım artık. Bi an önce kullanmak istiyorum 😊 bel fıtığı var bende belinize ağrısı oluyor mu peki rahat mi yani