-_-hUysUzvetatlikadin -Eraymoms- ama hangi program olursa olsun dakikasını ayarlarsın kullanım kılavuzuna baktın mı canım
Duyulurum Misbebegim beyazlar için olan toz deterjan kullanıp içine toz çamaşır sodası ekliyorum yeteri kadar beyaz oluyor. Eşim her perde yıkadığımda fark eder 😄 koku falan da olmuyor yumuşatıcı kullanmıyorum
delirmeceler -Eraymoms- beyazları 60 derecede yıkarım renklileri 40 derecede birde günlük lekesiz giyip çıkardıklarımızı tene değdiği için 30 derece kısa program yaparım siz renklileri yüksek atıyorsunuz
Mamaaaaa _The_ANA_ alışmış herhalde bizim çamaşırlar 😂 ama bunu dedim ya kesin bundan sonra sorun çıkar 😂😂
Nrgngr Yeniibianne ilk evlendiğimde 60 da yikamistim tüm nevresimelri renkleri soldu maalesef öyle kullanıyorum artık hata yapa yapa öğrendim 😂
Rumeysaerva -Eraymoms- siyaha ve siyaha yakın koyu renklileri 40 derece de 2 saatlik programda açık renklileri 60 derece 2 saatlik programda beyazları 90 derece 2 buçuk saatlik programda yıkıyorum
Askimizinmeyveleri -Eraymoms- beyazları 60 da iki saatlik programda renklileri 40 da 2,5 saatlik programda
anneyimben- -Eraymoms- Renklileri 40 derecede 2 saat yıkıyorum. Beyazları 60 derecede ön yıkamalı 2 veya 3 saat yıkatıyorum. Nevresimleri havluları yastık yüzlerini filan 1 saat 60 derecede yıkatıyorum. Perdeleri perde programında.