-Eraymoms- Kendi çamaşırlarınızı beyazları renklileri vs hepsini aynı ayardamı yoksa darkli Ayarlarda mi yıkıyorsunuz makinede kızlar ben tek ayarda yıkıyorum 60 dk 60 derece mesela yanlış mi yapıyorum diğerleri 3,5 saat 5 saat bile var
Ilosumm -Eraymoms- renkliler 60 derecede yıkanmaz kötü olur özellikle yünlü kazak örgü vs bunlar 30 veya 40 derece de yıkanmalı. Beyazlar özellikle iç çamaşırı ve havlu nevresimleri 60 derece yıkarım. Perdeleri de perde programinda yıkıyorum o da 30-40 derece arası zaten
_The_ANA_ -Eraymoms- Bebenin kirli sepeti ayrı bizim ayrıdır Beyazları 60 derecede 2.5 saatlik programla yıkıyorum çok kirliyse ön yıkama yaptırırım o kadar Bebeğiminkileri bütün renkler bir arada 30 derece en kısa programda yıkıyorum Bizim renklileri 40 derecede Siyahları 30 derece Perdeleri perde programında yıkıyorum
LaMamaDellaCicala -Eraymoms- 😅aklimda deli sorular haftada dort makina camasir yikayan ben acaba esim kaca atiyor🤔( ortak camasir hane o yuzden bilmiyorum) eve gelsin sorayim cokta temiz ve duzgun oluyor ama….
Yeniibianne Renkli kıyafetler 30 veya 40 derecede beyazlar 60 veya 90 derecede yıkanabilir ama renkliler için 60 fazla deforme olabilir özellikle renkli çarşaflar
Nrgngr Yeniibianne ilk evlendiğimde 60 da yikamistim tüm nevresimelri renkleri soldu maalesef öyle kullanıyorum artık hata yapa yapa öğrendim 😂
papatyam-34 -Eraymoms- ben beyazları 60 derece ön yıkama beyazlar programın da 2 saat 40 dakika yıkıyorum renklileri de renkliler programın da 40 derece 2 saatte yıkıyorum çamaşır acelesi varsa bir saatliğe atıyorum ama genelde 2 saatte uzun yıkıyorum oğlumun da 30-40 derece 1 saatte yıkıyorum
_The_ANA_ Mamaaaaa Beyazı nasıl ayırmıyorsunuz? renki ile beyazı 60 derecede yıkarsanız çamaşırlar mahvolur ama🤔
LaMamaDellaCicala -Eraymoms- haftalik bizim ya 🥴 dusunse oglun en sevdigin tsortune kusmustur bir hafta beklersin😅
Balyanaakannesiii -Eraymoms- renklileri 40 derece 2 saatlik programda,yıkıyorum bebeğimin kıyafetleri hassas programda 40 derece 1 saatte yıkanıyor,tül ve perdeleri 40 derece 600 devirde yıkıyorum kırısmıyor tertemiz cıkıyor ve beyazlarıda 60 derece 2 saatlik programda🌸
Merve-miray -Eraymoms- 3 kişi olduğumuz için beyazlar çok birikmiyor. Hepsini bir 40 derece de 1.5 saatliğe getirip yıkıyorum.
Dolores -Eraymoms- 60-90 gibi ayarda yıkasam herhalde bir daha giyemeyiz ya. Ben bizim siyah-beyaz-renkli ayırıyorum o şekilde yıkıyorum. Siyah ve renkliler 30- beyazlar 40 derece. Bebeğimin her şeyini ayrı yıkıyorum hepsini 40 derecede yıkıyorum. Süre genelde 1 saat ayarlıyorum ama çok kirli olduğunu düşündüğüm şeyler varsa 3.5 saate atıyorum
35lavanta -Eraymoms- Ayy hayatta uzun uzun bekleyemem benim programım sabittir 60dakika hep onda yıkarım sadece perde beyaz renkliye göre derece ve devir ayarı yaparım
-Eraymoms- 35lavanta genelde bende 60 dk da yıkarım 1 saat işte merak ettim ama nasıl yıkıyorsunuz diye🤣
Mamaaaaa _The_ANA_ alışmış herhalde bizim çamaşırlar 😂 ama bunu dedim ya kesin bundan sonra sorun çıkar 😂😂