MaryMary Ikizoglusannesi06 Cennet mahallesi aklıma geldi dizideki kadının bir çocuğu oluyor okula gömmeyi düşünüyorlar sonra ailece onlar 7/24 karakola düşüyorlar göbek bağınıda orada düşürüyorlar Allah seni ne yapmasın çocuğumuzda bizim gibi 7/24 karakollarda olucak
[silindi] MaryMary eşime verdim hastanenin bahçesine gömsün diye hala gömmemiş çantasında işe götürüp getiriyo 8 ay oldu 😂😂
asena0609 [silindi] Aynı durumu yaşadım 3 ay dayısının çantasında gezdi asker dayısı gittiğim yerlere gömemem buralar çok kötü dedi 3 ay sonra kıbrısa gömdü inşallah kumarbaz olmaz 😅😅
Pearl68 Lastlyy vücuttan çıkan bir parça olduğu için dinimizde gömülmesi daha makul bende Sultan Ahmet Camiinin avlusuna gömdüm 🤭
sehnaz3466 MaryMary benimkiler hala birseye sarılı bir poşetin içinde çekmece duruyor 🙄 bir türlü bir yere gömemedşm
Motherqueen_ MaryMary oglumunki evde duruyo 7 senedir kiziminki daha dusmedi dusunce onuda evde saklarim😊
GSevilay65 MaryMary duruyor hac zamanı veya Mekke Medine rabbim nasip ederse oraya toprağa koymak istiyorum peygamber efendimizin yanına inşallah 🤲