Ebby yagmurkokusu_ 😂😂😂 Mediamarkt bunu beğendi 😂 Her şey o kadar pahalandı ki 9000e almıştım sanırım 19000 olmuştur en iyisi ben merdivenleri ve girişi microfiber bezle kuru sileyim yukarıda da odalara kapatmaya devam edeyim 🥲
yagmurkokusu_ Ebby bence evleri satak düz girişli bir ev alalım 😂 maksat robot rahat etsin 😂😂 bende garanti dahil toplam 3600 e aldım şuan 11.900 olmuş geçen baktım 😂😂
Elyaa dunyaaa Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D Global Versiyon Asiri asiri memnunum. Guzel supurup siliyor. En memnun kaldigimda digerlerine gore daha alcak yerlere giriyor ve engelleri rahatlikla asiyor
yagmurkokusu_ Ebby benim ki emekliyor bez bağlamaya gerek yok ne zaman görsem parke yalıyor gıcır gıcır olmuş 😂😂 öyle de bir huyumuz var işte ne yapalım 😂😂
-_-hUysUzvetatlikadin dunyaaa xiaomi alabilirsin ama hangisini alırsan al kullanım talimatına uymak lazım. Düzenli güncelleme temizliğinizi yapmak gerek. Öyle uzun sürmüyor ama halı çok halın eski tip halılardansa orda biraz zor gidiyor.benim mesela önceki ev 110 metrekareydi 10-15 dk max sürüyordu yani. Bende mesela ya o kadar methedildi ama düzgün süpürmüyor dedim sonra baktım noktayı süpürme kenarları süpürme özellikleri falan var ben memnunum
AyzaLivam26 dunyaaa roborock s5 max kullanıyorum ve aşırı memnunum s7 ile arasında gidp gelmiştim tek farkı m2 si o yüzden s5 aldım