dunyaaa Merhaba kızlar robot süpürge almayı düşünüyorum kullanıpta memnun kaldığınız bir marka var mı hangisini önerirsiniz silme işlemi özelliği olan özellikle
asena0609 dunyaaa Xiaomi vacuum mop 2 pro almayın 1 sene sonra hafıza kaybı yaşıyo sürekli konumlandırıyoruz ama yinede inatla saçma sapan süpürüyo bazı yerleri atlıyo kafasına göre evde takılıyo 😅😅
Ebby Eufy Robovac X8 Hybrid, inanılmaz memnunum, Anker markası, Apple Store’da satılan tek marka. Çift motorlu, mop özellikli ve dubleks eve uygun.
Ceyda33 Neabot nomo q11 tavsiye ederim. Toz toplama haznesi var. Her kullanımdan sonra gidip içini temizlemiyorsunuz. Kendisi haznesinde topluyor ve torba dolunca ne zamansa artık o zaman bir defa temizliyorsunuz. Islak temizlik mop yapıyor. Ayrıca uygulaması akıllı. Evi güzel haritalandiriyir. Tepesinde kamera çıkıntısı yok bu bir avantaj. Koltuk altına yada yatak altlarına daha rahat giriyor. Kullanıyorum bu sebeple de tavsiye ederim.
Ceyda33 dunyaaa Tam sure veremem açıkçası dikkat etmedim. Fakat beni bunaltacak kadar uzun sürmüyor. Halıyı daha fazla süpür dedik biz. Halıda oyalaniyor fazladan. Ayrıca ses konuaunda xiomi nin modellerine gore daha az sesli çalışıyor
Ebby yagmurkokusu_ birden fazla haritalandırma var, sanal duvar ile kastınız yasaklı bölge mi anlamadım ancak eğer onu soruyorsanız var. Bir de alan temizliği diye bir özelliği var seçtiğiniz alanı temizliyor aplikasyondan.
yagmurkokusu_ dunyaaa hiç hesaplamadım ama bu zamana kadar çift temizlik ekstra kullanıyordum. Sadece şuan ki evim dublex salonda kullanabiliyorum. Dream f9 Facebook’ta grubu var oradan bakabilirsiniz Türkçe ses desteği de ekledim Türkçe konuşuyor 😂
yagmurkokusu_ Ebby evet dublex evde aşağıya düşme şansı varya o yüzden dedim sanal duvar örüyorsunuz kırmızı oda oraya geçmiyor benim robot güzel çok beğeniyorum fakat çift haritalandırma yap bende manuel olarak çalıştırıyorum diğer evlerde düz ayaktı sorun olmuyordu. Belki bende değiştirebilirim başka bir cihazla arayıştayım veya dikey bi süpürge alabilirim onun dışında dediğim gibi memnunum dublex olması sorun.
Ebby yagmurkokusu_ Benim evim de dublex bu yüzden aldı, yasaklı bölge olarak özellik var ama yukarı kattaki odalarda kapı kapatıp kullanıyorum hâlâ ayarlamadım😀
yagmurkokusu_ Ebby ayarlarsın ya videoları izledin mi oluyor bende bugün bağladım daha Wi-Fi ye fakat sadece salonda gidip gelecek yukarıya çıkarsam bu slaak düşer aşağıya 😂 güvenmiyorum o konuda zaten aşağının haritasını aldı mı başka harita olmayacak dönüp duracak 😂😂 en iyisi dikey almak satmak istemiyorum bir taraftan da emektarım o kadar emeği var bir taraftan da dikey alırım diye düşünüyorum kararsızım.
Ebby yagmurkokusu_ Ben hamilelikten beri kullanıyorum çok nadir büyük süpürgeyi açıyorum resmen elim ayağım oldu evden çıkarken takılabilecek şeyleri kaldırıp wifi ile çalıştırıyorum eve gelince hoop tertemiz🤣 Keşke merdivenleri de çıkabilse😀
yagmurkokusu_ Ebby doğruya doğru seviyorum robot güzel düz ayak evde gidişi bile güzel 😂 ama bizim evlere uygun değil ne yapsak yukarıya bir tane ucuz yollu birşey mi alsak djdndn çift çift çalıştırırız mantıklı aslında ha ben bakayım bi 😂 tangudu tan tan gider artık bence onun için asansör yaptırmak gerekli rahat çıksın diye
Ebby yagmurkokusu_ 😂😂😂 Mediamarkt bunu beğendi 😂 Her şey o kadar pahalandı ki 9000e almıştım sanırım 19000 olmuştur en iyisi ben merdivenleri ve girişi microfiber bezle kuru sileyim yukarıda da odalara kapatmaya devam edeyim 🥲