Ilgazege1 Minikmucizemysf bende gatmastan aldırdım oda fayda etmedı dıyordum yanlıs kullanıyormusuz kurutup ustune memelyn balmumu kapattım 2gundur daha az acıyor .ben bebegı tamamen bana paralel tutuyordum ondanda olabılır kafasını haıh yukarı kaldırdım denedım daha az acıyor demekkı boyle olucak .
Prensveprensesannesi Ilgazege1 inşallah yarar yine yazarsınız bende aventin kapaklarını ara sıra kullanıyorum genelde gümüş kapak kullanıyorum kremleri doğru şekilde kullanıyormuşum anladığım kadarıyla
Ilgazege1 Prensveprensesannesi ben kremlerı memeucuma karıstırıp suruyordum ya kalkanları takıyordum ya oed takıyordum yada buzdolbı posetı .ama bosayöıs kurumadan kapatmak helede şoset ve ped le
Aybarss-k Ilgazege1 Oglusum210722 sende çok zorlandın mı bizim akrabalar neresi zorsa artık çocuk 4 aylık oldu yeni yeni düzgün söylüyorlar 😀😀
benbet ilaçlar yağlar kremler bende de fayda etmedi. En iyi gelen şey göğüs uçlarına soğan kesip koymak. Hafif yakıyor ama hem yumuşatıyor hem de yaraların kapanmasını sağlıyor. Çatlaklar geçene kadar muhakkak göğüs ucu kullanın. Zamanla geçicek.
Ilgazege1 benbet ya o sogan ne berbat bır acı ne cok yakmıstı 15 dk bekletmıstım eesmen tamam artık kavruldu bundan sonra acımaz dıyordum dahada emzırıken yandı .kımıne ıyı gelıyor ☹️
Ilgazege1 Meryy garmastanla bugun 5. Gunum baya baya ıyıyım arada madecalolle karıstırfım bal mumu kapaklarını kapadım ustune ıyı sayılırım
uykusuz_anne Ilgazege1 merhaba geçmiş konuşmalarınızı okuyorum belki bende çözüm bulurum diye yaranızı nasıl geçirdiniz acaba bende çözüm arıyorum ne yaptıysam ne kullandıysam geçmedi :((
Ozlem_yldz Ilgazege1 cevizi ikiye böl üzerine koy her emzirme sonrası kapak gibi içini boşalt cevizin. Bide tabibin üstündeki yağdan sür. Bende hiç kanama ve aşırı ağrı filan olamamıştı.