Adakaybike MAK_080922_ Kızımın adı Tuana 🌸 İsim bakarken çok kararsız kalmıştık bi türlü netleştirememiştik en son bu ismi gördüm ve anlamına baktık çok beğendik ve bu şekilde koymak istedik 🫶🏻 Anlamı: Cennete düşen ilk yağmur damlası
GDV MAK_080922_ Kızımın adı Doğa adı gibi doğa yı , hayvanları , suyu ,toprağı sevsin istedim hiç birinde yanılmadım Allah nasip etti gerçekten 😍😍
Burcuhocalar Metehan ismini seçtik, çünkü Türk evladına yakışır bi isim olsun dedik:) Mete ismini zaten beğeniyordum eşim Oğuzhan, oğlumda Metehan oldu türk imparatorluğu kurma yolunda ilerliyoruz😂
Burcuhocalar Zynpzhra linçlenecek ne varki.. okurken tüylerim diken diken oldu muhteşem birşey. Sağlıkla büyütün evladınızı❤️
Zynpzhra Burcuhocalar Neden Yahya koydunuz diye soranlar oluyro söylüyorum bundan dolayı mi fila Burcuhocalar amin inşallah 🤲🏼
Ilay1710 Hamileliğimin başından beri Türkçe isim olsun diye tutturmuştum ama seçenekler sınırlıydı. Bir sürü isim vardı kararsız kaldık ama anlamını çok sevdiğim için ismini İlay koyduk😊 İlay:Ülkenin en güzeli, ülkeyi aydınlatan ay Adı gibi ülkesine faydalı olur inşallah😊
Betelgeuse_ MAK_080922_ Oglumun ismi Leonidas, Leo diye sesleniyoruz. Ortodoks bir azizin ismi. Eşim yabancı 😊
Caginyagiz Çağın yağız, bu isme sahip bebekler kilolu oluyor. Toplu bebekleri severim. Ve öyle de oldu. Ayrıca güçlü bir isim , ismin anlamı karakteri belirliyor ben buna çok inanıyorum
Aybarss-k Ilgazege1 Oglusum210722 sende çok zorlandın mı bizim akrabalar neresi zorsa artık çocuk 4 aylık oldu yeni yeni düzgün söylüyorlar 😀😀
Denizkizi123 MAK_080922_ kocamın adı soner ilker koyduk şimdi ikinci oğluma hamileyim onada abisi alper istiyor
Hadianne MAK_080922_ İbrahim koyduk rahmetli kayınpederimin ismi eşim sevgilimizde söylemişti bı oğlumuz olursa babamın ismini koyalım diye bende kırmadım kabul ettim
Sevmyycl Hadianne eğer erkek çocuğumuz olursa benimde trafik kazasında ölen abisinin ismini koymamı istiyorlar ama ben istemiyorum siz nasıl bakıyorsunuz bu duruma
OzlemKaragoz Özgür Alp benim adım Özlem eşimin adı Güray ilk hecelerimizden Özgür oluyor 😍 İkinci oğlumunki de Gökalp Güray Özlem Karagöz ilk harflerinden GÖK oluyor abisinin adıyla uyumlu olması için de Gökalp oldu 🥰
Sevmyycl MAK_080922_ benim bebeğimin ismi mayıs babası ve ben mayısta doğduk oda mayısta oldu mayıs ayında Galatasaray üst üste şampiyonluk almış birde mayıs ayı bize göre güzel bir ay
Hadianne Sevmyycl benim kayınpederim de kalp hastalığından vefat etmiş ama benim düşüncem; olumsuz düşünürseniz olumsuz şeyler olur ben hiç aklıma bile getirmedim acaba bebeğim de bı sorun olur mu diye hamileyken de hep kayınpederim ne kadar iyi ne kadar komik eğlenceli neşeli bı insan olduğunu anlatırlardı bana yaptıklarıyla ben bile çok gülmüştüm yani bence önemli olan nasıl duygularla ne niyetle koyduğunuz
Nimomm Sevmyycl istemiyorsanız eğer sözünüzü de gecirebilecekseniz koymayın dilediğiniz ismi koyun çocuğunuza benim gibi sözünüz gecmiyorsa eğer çok üzülürsünüz sağlıkla kucaklayıp yavrunuzu🤍
Merve_bolat MAK_080922_ buğkem lina buğlem benim koymayı istediğim bir isim lina da hem benim annemler hemde kayınvalidemler buğlemi unuttuğu için akılda kalıcı kolay anlamı gğzel bir isim oldupu için koyduk 😅🥰