KucukAnne344 ismimneolsunla olmuyor cunku nerden gelecegini bilmiyoruz aniden her an saldirma sanslari var
KucukAnne344 -Eraymoms- kopek pldugu kadar sapikta var olmazmi kadinsan bu ulke de korkuyla yasamak zorundasin tedbir olmadikca kadinlar cocuklar dusunulmedijce
66arasim KucukAnne344 Valla bende de var o korku köpekten birde inekten ve fareden çok korkuyorum Bu pitbulldan felan bende düşünüyorum ya Allah korusun oğlumu disru cikiarinca karşıma çıkarsa veya saldırgan bir köpek cikarsa diye
KucukAnne344 -Eraymoms- ne kadar kotu bisey aslinda demi bi kadin disari cikiyor ama yaninda bicak la veya sokla gidisat cok kotu valla
_The_ANA_ KucukAnne344 Psikolojik destek alabilirsiniz Korkunuzu yenmeniz gerekiyor yoksa aynı korku çocuğunuza da geçiyor ve sosyal hayatını etkiliyor Kaynanam kediden korkar Görümcem sokakta kedi görse kriz geçiriyor ve bu durum hayatını etkiliyor
KucukAnne344 midekoruyucu hic sorma valla dun esime ben ev bakiyorum kopek olmayan yerlerden diyorum varmi kopek olmayan yer diyo 😂
-Eraymoms- KucukAnne344 evet cok kötü 🥺 kadin olarak sokağa bu şekilde çıkmak zaten psikolojiyi epey bir bozuyor bebeğimle dışarı çıkıcam ya birşey olursa ya söyle olursa diye çekine çekine çıkıyorum