Seda_G mobesebesir bebegim hareketli bir bebek hareketlerinde bir problem hissetmedim bugun çıkan sonuclarida cuma günü gostericez
Seda_G mobesebesir hyr aşı olmadı ama geçen dönemlerde öpücük hastalığı gecirmis tahlillerde çıktı doktor geçen ay tekrar kan alalım eger öpücük hastaligindansa geriler dedi ama dahada artmis bu ay peki sey sormak istiyorum kan alınırken çok zorladilar çok agladi acaba bununda bi etkisi olabilir mi ki
mobesebesir Seda_G Allah korkuttugumuza uğraşmasın bende çok kötü günler geçirdim şuan yeni yeni normale dönüyoruz umarım sizinki de böyle geçip gider
Seda_G Acemimom1 kanı egitim arastirma hastanesinde vermistik kas hastaligi olabilir dedi ikimizdende kan alıp ankara genetige yolladilar ( Allah korusun🤲🏻) Hemen sonrasinda tıp fakultesine gittik orada ck degeri 208 cikti bu defa. Ilk egitim arastrmada kan alirken kolunu cok zorladiklari icin hatta morardi kan alınan yer bu yuzden yuksek cikabilirmis birde o sırada gribal bir enfeksyon geciriyorsa o yuzdende yuksek cikmis olabilir dedi tıp fakultesinde ki doktor
Seda_G Kedilivebebeliii alt ast si kaç ? Ben en son tıp fakultesinde profosöre goturdum bana söyledigi şuydu eğer o sırada bir enfeksiyon geçiriyorsa yada kolunu cok zorlayarak kan almışlarsada yüksek çıkmış olabilir. Şu an 135 e düştü çok şükür. Başka bir doktor görüşüde şöyle ck nın tek başına yüksek olması birsey ifade etmez ne kadarlik bebeginiz ?
Kedilivebebeliii Seda_G 10 buçuk aylık ast 42 çıkmış maksimuma değeri 40 olması gerekirken 10 gün önce rahatsızdı antibiyotik kullanmistik şuan crp 0,1 enfeksiyon yok gozukuyor evet elinden alırken çok ağladı ama bilmiyorum inanın allak bullak oldum
Seda_G Kedilivebebeliii bizimde alt 52 ast 64 cocuk gastrolojiye yonlendirdi birde mutlaka sadece kan aldirdıginiz yere bağlı kalmayın baska hastanede de kan aldirin. Bakın benim cocugumun degerleri 1000 in ustunde cikti egitim arastirmada 8 aylikti ikimizdende kan alıp ankaraya yolladılar genlerimize bakmak için oyle zor oyle berbat bi aydı ağlamaktan helak olmustum o degerlerden 2 gun sinra tıp fakultesine goturdum 208 cikti 2 ay sonra yani daha yeni kan tahlili verdik 135 cikti düsmüs ck degeri ama iste alt ast yüksek sadece
Seda_G Seda_G ve şunuda soyleyeyim doktor bu alt ast degerine hafif yüksek dedi yani sizin buna üzülmenize gerek yok bizim daha yüksek buna hafuf yüksek dedi
Kedilivebebeliii Seda_G Allah’ım rszi olsun sizden şuan sizin psikolojik durumunuzla ayniyim inşallah bebeğimin de duşer umut oldu yazınız çok sağ olun ağlaya ağlaya helak oldum