Moana Kızlar önceki halini bilmeyenler bir önceki postuna bakabilir mi? Bugün duzelttirmeye gittim. Bence biraz da olsa düzeldi sizin goruslerinizi alabilir miyim ? Biri güneşte biri gölgede.
Ebruliiiiii Moana bence gayet güzel olmuş önceki postunuza bastımda tam bir kuaför faciasıymış bu saçı güle güle kullanın 🌸
Moana tatlibiranneo hunilimomy gozleri_deniz1 Ebruliiiiii Prensesssannesiiii Teşekkür ederim bence de bu daha iyi oldu. En azından kullanılabilirr
witcher Moana Çok güzel canım güle güle kullan. İyi toparlayabilmişler valla sevindim ilk postunu gördüm ilk kötü bir yorumda yapmak istemedim ama baktım düzeltmişler simdi yapabilirm 😂😂 tam bir faciaymış eskisi
bebitonunannesi_ Moana vaaav bende mi boyatsam acaba yakışır mı bilemedim beyaz tenliyim hafif çillerim var:-)
Gryffindor Tek kelimeyle bayıldım 😍 çok istiyorum bu renk ama kaşlarım inanılmaz kalın ve siyah yaptırsam angry birdsteki sarı kuş gibi olurum kesin 😃
biroglanannesii1 Moana Güzel olmuş canım diğerini de gördüm ama bir şey demek istememiştim ama şimdi çok iyi olmuş mor şampuan kullanın mutlaka 🙃