Grupyildizi Kizlar internetten siparis verdim enfeksiyon icin ic camasirina nereye damlaticam kullananlar yazarmisiniz ag kismina mi ust kismina mi zarar vermesin bide alerji reaksiyon gbi
Nisaaabbk Grupyildizi bende enfeksiyon ve mantardan dolayı hamileyken kullanmıştım .tam iç camasirinin ortasına damlatın 2-3 damla .zaten uçucu bı yağ alerji falan yapmaz endileselenmeyim bende yapmamıştı.ben çok faydasını gordum
Flamingom Grupyildizi bu ara herkes paylaşıyor cocuklarda kullanılıyormuş bende bir doktora danışıcam idrar yolu enfeksiyonu vs
Nazendece Grupyildizi bende akıntı vardi şükür geçirdi hemen kaşınma olduğu zaman damlatiyorum ağ kısmına 2 damla çok güzel mental ferahlık veriyo süper rahatlatiyo resmen :(
yigitinnnannesii Ağ kısmına damlatıyordum hatta hamileyken kullandım hiç bir zararını görmedim hatta yararını gördüm enfeksiyonum bitti önceden enfeksiyondan ilişkide bile yanmam oluyordu şimdi o bile kalmadı ben monoville markasını almıştım
Flamingom Nazendece hergün iki damla mı yatarken mi sabah mı fark eder mi alsam nasıl kullanırım bilemedim
Flamingom Grupyildizi bizim doktorda bilmiyordur kesin ben hiç kullanmadım çok şükür bu zamana kadar sorun yaşamadım enfeksiyon olarak ama yaşamayacagımın garantisi yok. Bir de sinüzitim ameliyat olma dercesinde agır antibiyotik kullanıyorum ara ara o yüzden yararlı bakteriler de gidiyor.uzun yolda tatilde dışarda tuvalette mikrop riski çok en çok da o yüzden merak ediyorum
Nazendece Flamingom saat farketmez gündüz sabahtan dök istersen ben öyle yapıyorum bide çamaşırın kuru olmasına dikkat et
yigitinnnannesii Grupyildizi yağı temiz iç çamaşırına damlattıktan sonra 1-2 dk bekleyin sonra giyin ama yanma hissini bende yaşamadım günde 1 kere kullanın
Anr5155 Grupyildizi hissettiğiniz yanma acı boyutunda mı yoksa mentollü bir şey yiyor gibi mi mentol ferahlığı veriyor normalde nasıl anlatacağımı bilemedim o hissi
Anr5155 Grupyildizi ben de kullanıyorum tatlı bir acılık hissi veriyor hiç öyle ağrı boyutunda bir acı yaşamadım belki yağın markasından kaynaklı olabilir.