Nidakus Sabah uyanınca fark ettim sol elimin serçe parmağında komple kına lekesi var 2 elimde de var ama serçe parmağımda daha yoğun başına gelen var mı neyin nesidir bu? Eşimi aradım onunda aynı şekilde avucunda kina lekesi varmış ben söyleyince fark etti.
Rahel-eflin Nidakus uzmanlar bu konuda değişik açıklamalarda bulunuyor bi bakın isterseniz. Bende lohusayken sabah uyandığımda ayak topugum komple kınaydı tabi ben bu konuda dini açıklamaları daha çok benimsiyorum.
H_nurozkan canimkizim29 https://mutluresim.com/image/ng9ELS merhaba bende de böyle biseu var ama nasıl oldu bilmiyorum yıkayınca çıkmıyor da 
Ahazize Rahel-eflin Bende mantar diye duymuştum , dini tarafını hiç duymadım ve merak ettim nedir acaba .
MomKukuleta Nidakus kendi kendine geçen birşey mantar diyor doktorlar ama korkulacak birşey yok. Bende tabi dini boyutta inanıyorum 😅 ama çokta üzerinde durmuyorum.
Nidakus MomKukuleta hiç ama hiç mantar olduğuna inanamıyorum bazı insanlarda çok bariz kına kokusu da oluyormuş
Geceperisi Nidakus mantar yazmış herkez ama mantar olsa birinizde omaz mı eşim de de varmış diyosunuz bilemiyorum tabi ama ikizde olması değişik
Nidakus Geceperisi mantar değil bencede. Eşimden ayrı uyudum çünkü bulaşıcı bile olsa hiç temas olmadı. Kızımla salonda yattım hasta olduğu için sürekli uyaniyordu, eşim de erken kalkcak uyanmasin diye alıp salona geldim
Rahel-eflin Nidakus evinizi sirkeli suyla temizleyin ve Nas Felak sürelerini okuyun ben yaptım ondan sonra tekrarlanmadi. İki güne geçer fotoğraf çekmiştim bende bulabilirsem yükleyeceğim şimdi
hndstncvzlikek Mantar olmuş canım mantar yüzeyden bile bulaşabilıyor diye biliyorum ortak kullanımda ki nesne gibi..
MomKukuleta Nilossssss farklı farklı yorumlar yapılmış aşağıda. Dini boyut derken demek istediklerimi yazmışlar.😊 rüyanda ruhun gezerken kına yakılması falan filan şeklinde benim bilgi de.😊 Ama mantarda olabilir. Ciddi bir mantar değil bildiğimde zaten bir iki güne geçiyor.