Dorukselim0 Merhaba hanımlar . Oğlum sabahtan beri canımı çıkardı uyumuyor sürekli ağlıyor hiç böyle yapmazdı atak hesaplayabilenler lütfen bi bakarmısınız nolur. Erkek bebek tahmini doğum 29 ağustos doğum tarihi 17 ağustos.
eylulunannesii Dorukselim0 canm @annece1oneri instagram hesabıma gel gondereyim sana bende program var
Aryamurat eylulunannesii Canım merhaba ben atak gösteren çizelgeyi indirdim fakat birtürlü anlamadım Doğumdan önce kötü günler çok gecirdım Doğumdan sonrada kafam iyice basmadı lütfen bana bakabilirmisin rica etsem 15 Eylül tahmini Doğum 29 Ağustos doğdu kız kaç gün var yada kaç gün sürecek gecıcek dıye dua 🤲 ederim sana çok saol şimdiden
Prensveprensesannesi 9 -9.5 haftalık gibi şu an 10. Haftaya kadar devam eder 10. Haftayı geçtikten sonra yavaş yavaş sakinler merak etmeyin geçici sizde bilirsiniz zaten kolaylıklar diliyorum
Mrzz Deletedmom019 ya zahmet olmazsa bana da bakar mısınız kızım çok mızmızlandı hiç durmuyor hep kucak istiyor. Kız bebek beklenen Doğum tarihi 05.02.2019 doğduğu tarih 03.02.2019
Gokce_08 Deletedmom019 bizimkinede bakabilirmisiniz doğum tarihi 08.08.2019 tahmini doğum tarihi 20.08.2019 kız bebek
Deletedmom019 Dorukselim0 tek tek gün yazmıyo tarihler var ama anladıgım kadarıyla 1 hafta kadar canım
Prensveprensesannesi Dorukselim0 10. Haftanda yavaş yavaş bitecek 12. Haftaya kadar sakinleşecek muhtemelen 12. Haftada tekrar bir atak var bir hafta kadar süren
Sareduru_mom Deletedmom019 canim banada yardimci olurmusun 19 eylülde dogucakken 4 eylülde dogdu kiz bebek yarin2 aylik oluyoruz
Ada2019_ Prensveprensesannesi benimkine de bakarmısınız lütfen bebeğim geceleri hiç uyumuyor 28mart doğması gereken 7martta doğdu kız bebek
Aslanannesi__ eylulunannesii benimkinede bakarmısınız lütfen 🙏 tahmini doğum 10 Temmuz gerçekleşen 8 Temmuz
Prensveprensesannesi Ada2019_ hayır henüz atak haftasına 1.5-2 hafta var gibi görünüyor başka bir sıkıntısı olabilir annesi