Kahkaha Kızlar elimde bı adet Prada çanta var ama gerçek mi değil mi bilmiyorum anlayan bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen paraya ihtiyacım var o yüzden bu çanta orjinalse satmayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun 🙏♥️
Gryffindor Kahkaha İçinde seri numarası varsa orijinaldir. Bir de Google da bir site detaylı incelemiş anlatmış oraya bakabilirsiniz
_Teacher-mom- Kahkaha orjinalinse sat altın al kendine 😁 hediye mi verdiler veren de pek gönlü genişmiş asdfass
Kahkaha Gryffindor seri no yazmıyor internetten baktım bazı çantaların içinde seri no bulunmuyor yazıyor
Kahkaha Anne-canan İstanbul’da akrabalarımız göndermişler baya varliklidir onlarda annem almış gelenlerin içinden kullanmayinca bana verdi biraz büyük çanta olunca al çocukla biyere giderken eşyalarını koyarsın dedi bende aldım 3 aydır dolapta duruyordu dün gördüm üzerindeki orada yazisini
Gryffindor Kahkaha Yakından foto atın dikişlerine falan bakalım. Bir de R harfi iyi görünecek şekilde atar mısınız bir de fermuarı
Cihan Kahkaha maalesef orijinal değil Prada yazısından da belli fermuar renginden de anlaşılıyor orijinal olmadığı
keremsmomy Kahkaha yanı İnsanlar ne kadar zengin olursa olsun bir Prada çantasını başkasına vermezler